Een bellenblaas, wie kent het niet. Dit eeuwenoude speelgoed is nog steeds erg populair. Haal het stokje uit het flesje met bellenblaassop en blazen maar! In ons assortiment vind je onder meer een bellenblaas van Frozen, Cars, Minions en Trolls. Naast de klassieke bellenblaasflesjes hebben wij ook een bellenblaas pistool, bellenblaas set en een bellenblaas zwaard. Bekijk ons aanbod en bestel je favoriete bellenblaas eenvoudig online!


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

"Cars" Bellenblaas 16 stuks

De Cars Bellenblaas 16 stuks is de snelste bellenblaas die er is! In de dop zit een leuk spelletje wat je kan spelen.

16,95

visibility

"Frozen" Bellenblaas 16 stuks

De Frozen Bellenblaas 16 stuks is voorzien van 120ml per flesje. De bellenblazen worden geleverd in een kleurrijk display.

16,95

visibility

Bellenblaas "Cars" 36 stuks

De Bellenblaas Cars 36 stuks heeft een leuke print en op de dop is een spelletje te vinden. Worden per 36 stuks geleverd.

16,95

visibility

Bellenblaas "The Minions" 16 stuks

De Bellenblaas The Minions 16 stuks wordt geleverd met een kleurrijk display, de inhoud per flesje 120ml.

16,95

visibility

Bellenblaas "Trolls" 36 stuks

De Trolls zijn weer in en wij hebben ze als bellenblaas. De Bellenblaas Trolls 36 stuks hebben een mooie print en een spelletje in de dop.

16,95

visibility

Bellenblaas Pistool

Wil jij hip Bellenblazen schieten? Dan is het Bellenblaas pistool echt iets voor jou! Bij elk schot licht je pistool op.

7,95

visibility

Bellenblaas Zwaard XL

Heb je ooit al een bel gezien met een doorsnede van 40cm? Het Bellenblaas Zwaard XL kan dit, de grootste bellen dankzij dit zwaard.

9,95

visibility

Bubbel Helikopter

De Bellenblaas Helikopter schiet de mooiste bellen de lucht in. Je hoeft alleen maar aan het lanceerkoord te trekken en er komt een hele...

8,95

25%
visibility

Bubbel Raket

De bubbel raket geeft uren bellenblaas plezier. De bellen schieten omhoog en geven extra veel bellen!

11,95

8,95

visibility

Bubble Saxofoon

Met de Bellenblaas Saxofoon speel je geen muziek, maar maak je de grootste en mooiste sliert met bellen in de kleuren van de regenboog!

6,95

20%
visibility

Frozen Bellenblaas set

Altijd al willen bellenblazen met bellenblaaszwaard? Wij hebben de Frozen bellenblaas set waar Anna en Elsa beide op afgebeeld zijn.

9,95

7,95