Met een bodyboard of skimboard hebben de kinderen eindeloos veel speelplezier. Een body- en skimboard lijken in eerste instantie misschien veel op elkaar, maar er is wel degelijk een verschil. Een bodyboard is te vergelijken met een surfplank, maar dan breder en korter. Met een bodyboard ga je dus echt het water in. Met een skimboard kun je trucjes uithalen op de branding van de zee.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Bodyboard "Paard" 84 cm

Het Bodyboard Paard 84cm heeft 3 mooie paarden op de bovenkant van het board staan. Glijd over het water met dit paarden bodyboard.

9,95

12%
visibility

Bodyboard "Finding Dory"

De altijd vergeetachtige Dory heeft haar eigen bodyboard! Met Bodyboard van Finding Dory raas je over de zee en heb je eindeloos...

16,95

14,95

12%
visibility

Bodyboard "Frozen" 82cm

Wil jij op je bodyboard Anna, Elsa en Olaf van Frozen? Wij hebben precies het juiste bodyboard voor jouw, het Bodyboard Frozen 82cm....

16,95

14,95

visibility

Bodyboard "Haai" 84 cm

Altijd al een haai op je bodyboard gewild? Wij hebben de perfecte Bodyboard haai 84cm voor jouw! Er staan zelfs 2 haaien op.

12,95

12%
visibility

Bodyboard "Star Wars"

Wil jij de hoofdrolspelers van Star Wars op je bodyboard? Bestel dan de Bodyboard Star Wars en je hebt het hipste bodyboard!

16,95

14,95

33%
visibility

Bodyboard 'Angry Shark'

Alleen de echte stoere boarders durven hun kunsten te vertonen op dit kleurrijke bodyboard. Durf jij het aan?!

11,95

7,95

visibility

Bodyboard 84 cm "Haai"

Met dit stoere Bodyboard 84cm haai heb jij het ideale board voor jouw vakantie. Inclusief enkel/drijfkoord met klittenbandsluiting.

12,95

visibility

Bodyboard Clown Fish

Zijn ze niet schattig?! Dit vrolijke bodyboard is een echte eye-catcher voor de komende strand vakanties. Bestel hem nu makkelijk op...

8,95

20%
visibility

Bodyboard Scary Clown

Durf jij het aan, om op dat scary bodyboard de golven te trotseren? Ga naar het strand met dit coole bodyboard en beleef de grootste...

9,95

7,95

visibility

Haaien Bodyboard 84 cm

Heb jij nog geen stoere haai op je bodyboard? Bestel dan nu het stoere Haaien Bodyboard 84cm. Dit bodyboard heeft een mooie haaienopdruk.

12,95

visibility

Skimboard 'High Speed' blauw

Wil jij ook jou moves showen op dit blauwe skimboard 'High Speed performance'? Dit mega stoere houten skimboard is 90cm lang.

12,50

visibility

Skimboard 'High Speed' groen

Dit stoere houten skimboard is voor de echte waaghalzen. Gooi het board over de branding, spring er op en glij meters lang door. Dit...

12,50

visibility

Skimboard 80 cm Blauw

Wil jij glijden over zee? Wat dacht je van het Skimboard 80cm? Met dit skimboard leer je de basis van het skimboarden.

12,95

visibility

Skimboard 80 cm Groen

Met het Skimboard 80cm Groen kun je de meest waanzinnige trucs uithalen op zee! Probeer het uit op de branding van de zee.

12,95

visibility

Skimboard 80 cm Oranje

Met de Skimboard 80cm Oranje kun je de mooiste trucs uithalen op de branding van de zee. Voor de beginners is dit board ideaal om het...

12,95

Bodyboard

Met een bodyboard van Summertoys.nl kun je elke golf aan! In ons assortiment vind je de leukste bodyboards voor jongens en meisjes. De bodyboards zijn voorzien van een enkel/drijfkoord met een klittebandsluiting. Zo raak je het board ook niet kwijt. Welk bodyboard is jou favoriet?
 

Skimboard

Een skimboard staat garant voor uren speelplezier. Rennen, vliegen, springen en glijden door de branding van de zee. Wie wil dat nu niet? Wanneer je het skim boarden onder de knie hebt kun je zelfs trucjes en bochten proberen. De boarden uit ons assortiment zijn zeer geschikt voor het kennis maken met skimboarden.