Bestway Afdekzeil ⌀ 457cm

15.99

Sale
-20%

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

Bestway - Afdekzeil ⌀ 457cm

Vliegjes en blaadjes zijn het laatste wat jij in je zwembad wil hebben. Dit zorgt er namelijk voor dat je met een minder fris gevoel het zwembad in wil springen. Water moet er namelijk lekker helder, fris en schoon uit zien. Helemaal voorkomen kun je het nooit natuurlijk, maar je kan er wel voor zorgen dat het tot een minimum beperkt wordt. Je kan het zwembad namelijk afdekken met een afdekzeil wanneer je geen gebruikt maakt van je zwembad. Dit afdekzeil ⌀ 457cm is geschikt voor baden van Bestway met een diameter van 457 cm. Het dekzeil sluit perfect aan en loopt een paar cm over de rand heen. Doordat het zeil strak over het bad heen valt heb je veel minder last van regenwater dat er op blijft staan. Het afdekzeil is zo gemaakt dat de ruimte tussen het water en je zeil blijft ‘ademen’. Dit voorkomt schimmel en/of alg vorming op je bad.

Een andere manier om je water schoon te houden is het gebruik van een filterpomp. Met name kinderen nemen altijd vuil mee het zwembad in. Een filterpomp haalt het vervuilde water uit je zwembad, dat door de pomp heen loopt. De filter die hier in zit zorgt ervoor dat bladeren, insecten, haren etc. vastgehouden wordt en het schone water terug je zwembad ingepompt wordt. Het afdekzeil ⌀ 457cm voorkomt dus met name het vuil dat in je zwembad komt wanneer je er geen gebruik van maakt.

Naast een afdekzeil en filterpomp kun je ook gebruik maken van chloorproducten. Wanneer je hier geen ervaring mee hebt klinkt het altijd heel ingewikkeld. Echter valt dit reuze mee. Bekijk hier maar een onze blog over chemicaliën.

Specificaties
Artikelnummer58038
Productafmeting

Kleur

Merk

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.