Badminton set klein

3.99

Op voorraad

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Badminton set klein

Badminton is een spel dat bij vrijwel iedereen bekend is en velen hebben dit ook wel eens gespeeld. Je ziet vaak mensen badminton spelen op de camping. Een leuk spel om even in beweging te komen of als tijdverdrijf. Met de badminton set klein kan jij al aan de slag op de camping.

Bij badminton hebben beide partijen een badminton racket waarna ze de shuttle naar elkaar over een net heen slaan. Als je het spelletje ter ontspanning speelt, zorg je ervoor dat de shuttle zo goed mogelijk bij je medespeler terecht komt. Speel je badminton als wedstrijd, dan is het juist de bedoeling om de shuttle zo lastig mogelijk terug te slaan binnen het veld zodat jij een punt kan maken. Deze badminton set is voor recreatief gebruik en is geen wedstrijdracket. De set bevat naast 2 rackets ook een shuttle, balletje met veer en een soft ball.

Deze badminton set is ideaal voor de beginnende speler, door de opvallende kleuren van de bespfanning zijn deze badmintonrackets een lust voor het oog. Er worden 3 verschillende shuttles meegeleverd waardoor het spel gevarieerd en leuk blijft. Je kan dus badminton spelen op verschillende manieren. De badminton set is gemakkelijk mee te nemen naar de camping of een gezellig dagje weg naar het park of strand.

Bekijk ook ons gehele buitenspeelgoed assortiment.

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-