Black Friday

Black Friday 2021 | Summertoys.nl

November is aangebroken, dat betekent dat het eind van 2021 in zicht is, zo dus ook de feestdagen. Maar dat niet alleen, eind november is het ook weer Black Friday, een Amerikaanse traditie overgewaaid naar Europa, een dag die zeker de afgelopen jaren steeds meer bekendheid heeft vergaart. Er is bijna geen (web)winkel meer te vinden die deze dag nog overslaat. Er wordt gestunt met leuke acties en/of kortingen vlak voor de feestdagen, zodat alle (hulp)- sinterklazen en kerstmannen met flinke korting hun inkopen kunnen doen, maar je mag jezelf natuurlijk ook flink verwennen op deze dag! Dit jaar vindt valt Black Friday op vrijdag 28 november.

Black Friday bij Summertoys.nl

Summertoys kan natuurlijk niet achterblijven, daarom doen wij dit jaar ook mee aan Black Friday! Een week lang kun jij profiteren van Wat onze acties gaan zijn houden we nog even geheim. Noteer maandag 22 november alvast in je agenda, op die datum gaan wij namelijk van start met onze Black Week! Van maandag tot en met zondag hebben wij dan de tofste acties voor jou klaarstaan! Wil je niks missen en als eerste op de hoogte zijn van onze acties? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram!

Aan de deur geleverd

Je hoeft er de deur niet voor uit, de Black Friday acties van Summertoys. Je kan ze online bestellen en worden dan bij jou aan de deur geleverd. Bestel je voor 12.00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden! Hoe makkelijk is dat? Ga je online bestellen, maar mag het echte winkelgevoel niet ontbreken? Als je in de buurt van Dronten woont kun je jouw bestelling ook gratis afhalen bij ons magazijn, wij zorgen dat het voor je klaar staat op het aangegeven moment!

We zien je graag tijdens onze Black Week van maandag 22 november 2021 tot en met zondag 28 november 2021!

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-