Speelgoed

1–12 van in totaal 392 producten

Buitenspeelgoed

Als het weer een beetje meezit gaan we graag naar buiten! Om buiten spelen nog leuker te maken hebben wij buitenspeelgoed voor jong en oud. Spellen voor buiten in de tuin, op een grasveld of op het strand. Als er een vlak speelveld vrij is kan het speelplezier beginnen!

Gezinsspellen

Het leukste buitenspeelgoed is het speelgoed dat je samen kan spelen! Om samen met de kinderen buiten plezier te hebben met, hebben wij een aantal spellen geselecteerd. Veruit de favoriet is het houten speelgoed van de vikingen. Kubb the Viking is al jaren enorm populair en kan zowel met kinderen als met volwassenen gespeel worden. Meer weten? Lees onze blog!

Kinderspeelgoed

Bij het kinderspeelgoed van Summertoys is samenspelen natuurlijk het leukst. In het geval van Kubb the Viking junior is het stiekem nog heel educatief ook! Het spel laat de kinderen oefenen met optellen op een speelse wijze. Naast Kubb hebben wij ook XL dammen en het XL dobbelspel in het assortiment. Hiermee kunnen de kinderen zich ontwikkelen in de wijze van vooruitdenken. Deze buitenspellen zijn gemaakt voor twee of meerdere personen.

Buiten sporten

Met divers buitenspeelgoed kunnen kinderen lekker sportief bezig zijn. Stoom afblazen en hun energie kwijt. Voor de voetballers hebben wij een voetbal goal in ons assortiment. Scoor een fantastisch doelpunt in de (speel)tuin! Voor de liefhebbers van basketbal hebben wij een basket die je kan ophangen. Scoor een onbetwiste driepunter! Of wat dacht je van een balletje gooien, met onze honkbalsets, jongleren met een diabolo of bij mooi weer een watergevecht met een van onze waterpistolen.

Tot slot een sport die de camping al jaren domineert: badminton! De shuttles vliegen nog wel eens over de schutting of heg, maar dat mag de pret niet drukken. Kinderen kunnen samen uren oefenen, om uiteindelijk hun ouders uit te dagen voor een potje..