Ballen

1–12 van in totaal 53 producten

Voetballen met je vriendjes

Ga jij graag met je vriendjes voetballen op het grasveld in de buurt? Dan vind je op summertoys.nl verschillende kleurrijke voetballen met de originele maat en het gewicht. Wij stellen onze collectie speelballen zo samen dat er voor iedereen een model tussen zit dat je aanspreekt. Zo hebben we naast de reguliere voetballen ook mini voetballen. Deze maken het spelletje nog iets lastiger! Niet alle voetballen zijn geschikt om mee op straat te voetballen. Hiervoor hebben we de Vittali Copa, dit is een echte straatvoetbal bal.

Beach volleyballen tijdens de zomer

Ga jij tijdens je vakantie naar het strand? Om ook tijdens je vakantie sportief bezig te zijn, vind je bij ons diverse beach ballen. Deze hebben de officiële grootte en gewicht, waardoor ze ook geschikt zijn voor wedstrijden. Deze speelballen zijn vaak gemaakt van PVC soft touch. Dit materiaal zorgt er voor dat de bal geen zeer doet aan je polsen wanneer je deze over het net heen smasht. Onze ballen zijn gestikt en niet voor gebruik op straat.

Plastic ballen voor kinderen

Speciaal voor de kleinere sporters hebben we een aantal plastic ballen. Deze zijn voorzien van een kleurrijke print en worden opgeblazen geleverd, zodat de jonge sporters direct aan de slag kunnen. Deze ballen zijn extra licht en daardoor speciaal voor kinderen. Daarnaast hebben we keychain ballen. Dit zijn plastic ballen met een ketting eraan. Deze kun je vastmaken aan je broek, waardoor de bal altijd bij je terug komt nadat je deze weggeschoten hebt. Kinderen vinden deze ballen helemaal het einde.

Springen als een kangaroo

Op summertoys.nl vind je grote en kleine ballen. De grootste speelballen in onze collectie zijn de skippyballen. Deze fel gekleurde stuiterballen zijn verkrijgbaar met een doorsnede van 60 cm en 70 cm. Grijp je stevig vast aan de ring, zet je hard af en spring zo ver je kan. Stuiterballen is goed voor de conditie en leuk om met meer personen tegelijk te doen. Met onze skippyballen kom je nog eens ergens…