Plastic ballen

1–12 van in totaal 19 producten

Op summertoys.nl vind je een grote collectie ballen en diverse soorten, maten en vormen. Zo vind je bij ons een aantal plastic ballen. Deze zijn gemaakt van het meest hoogwaardige plastic, sterk en flexibel. Onze ballen zijn voorzien van een gangbaar ventiel en makkelijk op te pompen. Onder plastic ballen vallen o.a. de skippyballen, grappige spiky ballen en keychain ballen.

Springen als een kangaroo

Veel kinderen vinden het leuk om te skippyballen. Springend als een kangaroo door de straten in de buurt, of wedstrijdje samen met je vriendjes. Wie gaat er winnen?!
Wij hebben skippyballen met een diameter van 60 cm en van 70 cm. De beste manier om deze op te pompen is met een compressor. Zeker de eerste keer dat je een skippybal opblaast is het materiaal nog niet zo soepel. Een compressor heeft dan vaak iets meer power dan een normale hand- of voetpomp. De eerste keer dat je een skippybal op pompt blijft deze meestal kleiner dan de aangegeven diameter. Dit komt omdat het plastic nog wat op moet rekken. Je zal zien dat er de volgende dag extra lucht in de bal geblazen kan worden.

Grappige bal met stekels

Met name kinderen vinden deze plastic spiky ballen helemaal geweldig. Door de spikes heeft deze bal een leuke structuur, waardoor deze prettig aanvoelt bij het spelen. De bal is verkrijgbaar in 2 diameters (12 cm en 20 cm) en 4 trendy kleuren. De bal wordt leeg geleverd.

Lekker voetballen met deze keychain bal

Tegenwoordig zie je steeds meer plastic keychain ballen. Dit zijn ballen met de meest trendy kleuren en prints, die vast zitten aan een koord. Dit flexibele koord klik je vervolgens vast aan je broek. Wanneer je nu de bal weg schiet of gooit, zorgt het flexibele koord er voor dat de bal weer bij je terug komt. Je kan de bal ook ergens anders aan bevestigen met de sleutelhanger clip. Laat je fantasie de vrije loop. Kinderen kunnen zich met deze plastic bal uren vermaken.