Volleyballen

Toon alle 3 resultaten

Volleyballen

Volleyballen is een sport die zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. Bij Summertoys vind je voornamelijk beach volleyballen. Deze bal is voorzien van ‘soft touch’ materiaal. Dit zorgt er voor dat de bal zachter aanvoelt op je polsen wanneer je een smash opvangt. Tevens voelt het prettiger aan wanneer jij torenhoog boven het net uit komt en de bal een enorme smash geeft. Onze volleybal ballen hebben het wedstrijd bal formaat. Met een diameter van 22 cm zijn deze ballen ideaal voor ‘amateur of professioneel’ niveau.

Neopreen volleybal

Voor in het zwembad hebben we een volleybal gemaakt van neopreen, de vittali neosplash. Dit is een waterafstotende stof die er voor zorgt dat deze volleybal bal geschikt maakt om mee te spelen in het water. De stof is zacht, waardoor deze prettig aanvoelt wanneer je een enorme smash maakt. Met een diameter van 23cm is deze bal net iets groter dan de reguliere volleybal ballen. Deze bal is verkrijgbaar in 3 trendy kleuren. Volleybal is fysiek en conditioneel een zeer onderschatte sport. Zeker wanneer je dit in het losse zand (beach volleyballen) of in het water doet. Het vereist een katachtige reflex en sprongkracht.

Recreatief volleyballen

Veel mensen raken door het jaar heen geen bal aan, maar krijgen op vakantie spontaan zin om te volleyballen op het strand of het gras. Zo zie je vaak dat er bij bekende en toeristische stranden en bij verschillende campings een volleybal net te vinden is. Ga jij dit jaar naar een camping, of naar een bekende badplaats dan kun je een volleybal meenemen, want de kans is groot dat er dan een volleybal net aanwezig is. Even lekker sportief bezig zijn na een hele dag relaxen in het zonnetje.

Volleybal kopen?

Heb je er nog geen in huis, maar wil je wel een volleybal kopen voor deze zomer? Dan ben je bij Summertoys aan het juiste adres! De naam van de vittali beach master 2.0 of de vittali beach volleybal zegt het al, deze twee zijn echte strand volleyballen. Dus wacht niet te lang en bestel vandaag nog jouw volleybal en daag je vrienden uit voor een spelletje!