Bootjes & vrachtwagens

Toon alle 11 resultaten

Bootjes

De meeste kinderen zijn dol op het spelen met water. Zodra het buiten warm wordt kun je een zwembadje opzetten en je zal zien dat kinderen hier direct naar toe lopen om mee te spelen. Zij vinden het dan leuk om met een speelgoed bootje in het water te spetteren. Kinderen hebben een levende fantasie en die kunnen zij ten volle gebruiken bij onze prachtige waterbootjes. De meeste speelgoed bootjes hebben verschillende losse accessoires, wat het spelen nog interessanter maakt. Wanneer het geen hete zomerdag is, kunnen onze speelgoed bootjes ook gebruikt worden in bad.

Blijven de bootjes echt drijven?

Onze speelgoed bootjes zijn van kunststof en zo gemaakt dat deze echt op het water kunnen drijven. De robuuste boten zijn sterk en kunnen tegen een stootje. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle kinderen en kunnen zowel in het water als in de zandbak of het strand gebruikt worden.

Rijd de losse auto’s op het veerpont en vaar deze over het water naar de overkant. Naast een prachtige veerpond hebben wij ook een cruiseschip en een heus vrachtschip. Bij de laatste kun je de containers zelf op het schip plaatsen en lossen wanneer de bestemming bereikt is. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en zullen zich uren vermaken.

Adriatic

Adriatic is sinds 1976 een (Italiaanse) producent van zomer speelgoed. Samen met verschillende product designers wordt ieder artikel nauwkeurig ontworpen, waarbij design, kleur en gebruiksgemak perfect samen komen. Wij kopen bij hen voornamelijk emmersets en speelgoed bootjes omdat deze gemaakt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het design en kleurgebruik sluit goed aan bij onze visie t.a.v. zomerspeelgoed.