Gratis verzending
Blue Bay

Filterpomp speedclean 8m³/uur

229.99

Morgen in huis?
Bestel binnen

Blue Bay - Filterpomp speedclean 8m³/uur

Een filterpomp is onmisbaar voor elk zwembad. Door middel van een filterpomp blijft het water in beweging en voorkom je dat algen, schimmels en bacteriën de kans krijgen om zich in je zwembad te nestelen. Met de filterpomp speedclean 8m³/uur houd je jouw water brandschoon.

Door de filterpomp blijft het kwaliteit van je zwemwater op peil wat essentieel is voor schoon en helder zwemwater. Deze lichtgewicht filterpomp is speciaal ontwikkeld voor de Polysphere vulling welke je bij deze pomp geleverd krijgt. Polysphere is een efficiënt en duurzaam alternatief voor zand welke je bij een zandfilter gebruikt. Je krijgt bij deze filterpomp 1200 gram Polysphere vulling geleverd. Deze zachte en milieuvriendelijke Polysphere vulling is recyclebaar en filtert vuildeeltjes tot 2 micron. De filterpomp heeft een aansluiting voor 32 en 38 mm.

De pomp heeft een capaciteit van 8m³ per uur en de tank van de pomp heeft een volume van 37 liter. Hierdoor is de filterpomp speedclean 8m³/uur geschikt voor grote zwembaden. Een filterpomp moet in staat zijn om minimaal drie keer per 24 uur het water rond te laten circuleren. Dit betekent dus dat bij een zwembad met een volume van 64.000 liter water er in 24 uur tijd 192.000 liter water verpompt moet worden. Deze hoeveelheid water is gelijk aan 192m³. Voor dat zwembad is dus een pomp nodig met een capaciteit van minimaal 8m³/uur (192m³ gedeeld door 24 uur). Kortom, de filterpomp speedclean 8m³/uur is geschikt voor zwembaden met een waterinhoud tot 64.000 liter.

Specificaties
Artikelnummer 7025032076
Gewicht 12.5 kg
Verpakkingsmaat 58 × 52 × 38 cm
Merk

Garantie

2 jaar

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-