Foam vliegtuig XL

6.99

Op voorraad

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Foam vliegtuig XL

Al jaren zijn de foam gliders een enorme hit. Het foam vliegtuig XL is gemaakt van stevig materiaal dat prima tegen een stootje kan. Dit is ook wel nodig, want ondanks dat deze foam gliders prima door de lucht zweven komen ze ook naar beneden. Vaak vallen ze dan met de neus op de grond. Deze is dan ook extra beschermd. De vleugels zijn flexibel en kunnen volledig tegen elkaar aan geklapt worden. ook dit zorgt er voor dat dit vliegtuig niet zo maar stuk gaat wanneer je kindje hiermee gaat spelen. Het foam vliegtuig is verkrijgbaar in 5 kleuren. Mocht je voorkeur voor een kleur hebben, geef dit dan aan bij de opmerkingen tijdens het bestellen.

Het foam vliegtuig XL heeft een lengte van 46 cm. Dit is dus een van de grotere exemplaren die online verkrijgbaar is. De foam glider wordt als bouwpakket geleverd. Echter is dit minder ingewikkeld als het klinkt. Je hoeft enkel nog de vleugels en de staartvin er in te schuiven. Let wel op dat je de vleugels op de juiste manier door de opening schuift. Wanneer je deze verkeerdom plaatst zal het vliegtuig enkel loopings maken. Plaats je de vleugels op de correcte manier kan kan een foam vliegtuig meters ver door de lucht zweven.

De foam glider is heel leuk om mee te nemen op vakantie. Naast het foam vliegtuig XL vind je bij ons nog meer leuk buitenspeelgoed voor op vakantie of rondom huis. Je kan hierbij denken aan diverse ballen, waterspeelgoed en vliegers.

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-