Bestway Framebad Power steel 412 x 201 x 122 cm

469.99

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

Bestway - Framebad Power steel 412 x 201 x 122 cm

Nodig je vrienden maar uit, want met dit mega grote zwembad wordt het gegarandeerd genieten! Het Framebad Power steel 412 van Bestway is een oersterk zwembad waar jij met je hele familie in kan zwemmen. Met een afmeting van 412 x 201 cm heb je wel wat ruimte nodig in je tuin. Uiteraard wordt dit prachtige bad geleverd inclusief bijbehorende filterpomp, cartridge, ladder en chemconnect dispenser. Het zwembad heeft een grijze stalen frame en een sterke liner met mozaïek print aan de binnenkant. De kuip is gemaakt van duurzaak tritech materiaal dat bestand is tegen uv-stralen en chloor. Het Framebad Power steel 412 is uitvoerig getest op het gewicht en de druk van de hoeveelheid water dat in het bad kan. Met een watercapaciteit van 8.124 liter kun je de hele zomer zwemmen in je eigen zwembad.

Het plaatsen van het Framebad Power steel 412 cm is eenvoudig te doen via de bijgevoegde instructies. Zorg er altijd voor dan je zwembad horizontaal op een vlakke ondergrond geplaatst wordt. Wanneer je besluit om dit zwembad op het gras te plaatsen, zorg er dan voor dat het niet kan verzakken. De bijgeleverde trap zorgt er voor dat je makkelijk in en uit het zwembad kan klimmen. De krachtige pomp zorgt er voor dat je water op regelmatige basis volledig gefilterd wordt. De pomp pomp 2.006 liter water per uur rond, zodat je volledige inhoud in iets meer dan 4 uur tijd volledig gefilterd is. De cartridge dient iedere week vervangen te worden omdat deze verzadigd raakt. Let op! een filterpomp zorgt er niet voor dat de waterkwaliteit optimaal blijft. Dit kan alleen met chemicaliën. Op summertoys vind je de een assortiment met de meest gebruikte chemicaliën.

chemicaliën

Wellicht heb je nog geen ervaring met chemicaliën en zou je niet weten waarmee je moet beginnen. Hierbij een kort stappenplan om het zwembadwater van je framebad power steel 412 cm zo optimaal mogelijk te houden.
– Zodra je zwembad opgezet is, vul je deze met water.
– Wanneer je bad gevuld is start je met chloortabletten mini quick. Kijk op de verpakking voor de hoeveelheid tabletten.
– Zodra de chloortabletten opgelost zijn controleer je de waardes met een testset voor chloor en ph.
– Afhankelijk van de ph-waarde voeg je ph-minus of ph-plus toe.
– Wanneer je waardes op peil zijn houdt je de chloorwaarde op peil door chloortabletten long mini te gebruiken. Deze lossen heel langzaam op.

Voor vragen over chemicaliën kun je altijd contact met ons opnemen.

Specificaties
Artikelnummer414902
Gewicht75.08 kg
Verpakkingsmaat148 × 59 × 42 cm
Productafmeting

Inhoud

Merk

Gewicht

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.