Bestway Framebad Steel Pro Max 305×76 cm

99.99

Sale
-23%
pre-order

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

Bestway - Framebad Steel Pro Max 305×76 cm

Een zwembad kopen is lastig door de vele keuzes die je hebt. Een van de meest verkochte zwembaden van vorig jaar is het framebad Steel Pro Max 305×76 cm van Bestway. Dit ronde zwembad heeft een oerdegelijk frame dat gemaakt is van staal.

De corrosiebestendige stalen buizen worden bij elkaar gehouden door kunststof hoekstukken. De kuip is gemaakt van tritech materiaal dat een grijze buitenkant heeft. De binnenkant heeft een blauwkleurig mozaïekpatroon. Dit zwembad heeft voorzieningen om een filterpomp op aan te sluiten. Een geschikte filterpomp voor dit zwembad is de filtercartridge 2.006 liter. Het framebad Steel Pro Max 305×76 cm is makkelijk te plaatsen zonder dat je hiervoor gereedschap nodig hebt. Met dit prachtige framebad kan jij deze zomer een verkoelende duik nemen.

Vrijwel alle kinderen spelen graag met water en houden van zwemmen. Met het framebad Steel Pro Max 305×76 cm zet jij een mooi groot zwembad in de tuin waarin je kinderen zich de hele zomer kunnen vermaken. Nodig al je vrienden en buren maar vast uit, want met dit prachtige zwembad in de tuin kan jij een heuse poolparty houden. Het zwembad heeft een watercapaciteit van 4.678 liter. Het vullen van dit framebad neemt wel een paar uurtjes in beslag. Je wil hier dus zo lang mogelijk van kunnen genieten!

Tips om je zwembadwater optimaal te houden

Wanneer jij klaar bent met het opzetten van je zwembad vul je deze voor 90% met water. Wij adviseren om bij dit zwembad direct een goede filterpomp aan te schaffen. Deze zorgt er voor dat je zwembadwater iedere paar uur volledig gefilterd wordt. Tevens dien je direct na het vullen te starten met chemicaliën. Je vult een chloordrijver met chloortabletten mini quick. Bekijk hoeveel tabletten je nodig hebt op de gebruiksaanwijzing. Deze tabletten lossen extra snel op. Nadat deze zijn opgelost dien je het water te testen op chloor en pH-waarde. Afhankelijk van de waarde kun je extra chloor toevoegen of de pH-waarde omhoog of omlaag brengen. De meest verkochte chloorartikelen koop je natuurlijk bij Summertoys.

Specificaties
Artikelnummer56406
Gewicht17.72 kg
Verpakkingsmaat86 × 30 × 27 cm
Productafmeting

Inhoud

Merk

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.