Gratis verzending
Gre

Gre winterafdekzeil Avantgarde 326×326 cm

379.00

Uitverkocht

Morgen in huis?
Bestel binnen

Gre - Gre winterafdekzeil Avantgarde 326×326 cm

Wanneer je een groot Gre zwembad in de tuin hebt staan is het onderhouden ervan erg belangrijk. Als je een zwembad van zulke kwaliteit aanschaft wil je er namelijk wel jarenlang plezier van hebben. Het Gre winterafdekzeil Avantgarde 326×326 cm is dan ook essentieel voor jouw Gre zwembad zodat je hem met een gerust hart de gehele winter in de tuin kan laten staan.

Met het winterafdekzeil overwintert je zwembad zonder enkel probleem. Het afdekzeil span je over het gehele zwembad heen waardoor er geen vuil uit de lucht zoals bladeren in je zwembad terecht kan komen. Het afdekzeil bevestig je eenvoudig op je zwembad met behulp van spanbanden die bij het afdekzeil geleverd worden. Wij raden wel aan om een bal of iets dergelijks onder het afdekzeil te leggen. Hierdoor voorkom je dat het zeil doorzakt bij hevige regenval. Het water kan door het object namelijk gemakkelijk van het zeil af lopen.

Het Gre winterafdekzeil Avantgarde 326×326 cm hoort bij het gelijknamige Gre zwembad Avantgarde 326×326 cm. Het winterafdekzeil zelf is groter dan de afmeting van het zwembad zelf zodat hij er goed overheen kan vallen. Het rechthoekige afdekzeil is namelijk 360×360 cm groot wat net een tikkeltje groter is dan het zwembad zelf.

Specificaties
Artikelnummer 7025039045
Gewicht 12 kg
Verpakkingsmaat 60 × 40 × 20 cm
Merk

Serie

Avantgarde

Productafmeting

Dikte

580 g/m²

Vorm

Kleur

Materiaal

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-