Gratis verzending
Gre

Gre zomerafdekzeil solar Loire 620×420 cm

369.00

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Gre - Gre zomerafdekzeil solar Loire 620×420 cm

Wanneer je een groot Gre zwembad in de tuin hebt staan is het van belang dat hij goed onderhouden blijft. Het water moet namelijk wel blijven uitnodigen om een duik in te nemen. Een van de essentiële elementen die je nodig hebt bij het onderhouden van je zwembad is een afdekzeil. Het Gre zomerafdekzeil solar Loire 620×420 cm is een speciaal afdekzeil voor de zomer.

Het Gre zomerafdekzeil maakt gebruik van zonne-energie om het zwemwater langer warm te houden en op te warmen. Hierdoor kan je tot wel 2 maanden langer genieten van je zwembad! Het zomerafdekzeil maakt gebruik van noppenfolie technologie. De kant van het afdekzeil met de noppen leg je richting de waterkant. Als de zon op het zomerkleed schijnt, wordt de lucht in de noppen opgewarmd. Omdat de zijde met de noppen in het water ligt, geeft het afdekzeil de warmte van de zon door aan het zwemwater waardoor dit opwarmt. Daarnaast zorgt de noppenfolie ervoor dat het zwemwater minder snel verdampt en dat de warmte van het zwemwater beter vastgehouden wordt.

Het Gre zomerafdekzeil solar Loire 620×420 cm hoort bij het Gre zwembad Loire 620x420x146 cm. Een afdekzeil is onmisbaar bij het onderhouden van je zwembad. Het zorgt er namelijk voor dat er geen vuil zoals bladeren of insecten uit de buitenlucht in je zwembadwater kan belanden wat het water vervuild. Het zomerafdekzeil is 565×368 cm groot en heeft een rechthoekige vorm. De dikte van het afdekzeil is 400 microns. Een zomerafdekzeil is altijd net wat kleiner dan de grootte van het zwembad zelf. Het zwembad zelf heeft namelijk een afmeting van 620×420 cm. Het zomerafdekzeil dient namelijk op het water te drijven met de noppenfolie naar beneden. Doordat het zeil net iets kleiner is dan de grootte van het zwembad kan het zeil het overtollige water aan de zijkanten afvoeren.

Specificaties
Artikelnummer 7025037140
Gewicht 8.7 kg
Verpakkingsmaat 65 × 55 × 50 cm
Merk

Serie

Loire

Productafmeting

Dikte

400 micron

Vorm

Kleur

Materiaal

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-