Gratis verzending
Gre

Gre zwembad Loire 620x420x133 cm rechthoek (set)

8,699.00

Morgen in huis?
Bestel binnen
Aanbevolen combinatie
Gre zwembad Loire 620x420x133 cm rechthoek (set)
Gre zwembad Loire 620x420x133 cm rechthoek (set)
Gre zwembad Loire 620x420x133
Gre zomerafdekzeil solar Loire 620x420 cm
Gre winterafdekzeil Loire 620x420 cm
Gre winterafdekzeil Loire 620x420 cm
Normaal: 0
Korting: 0
Combinatieprijs: 0

Gre - Gre zwembad Loire 620x420x133 cm rechthoek (set)

Heb jij een royale tuin en wil jij een mooi groot zwembad kopen voor in de tuin waar je jarenlang plezier van gaat hebben? Het Gre zwembad Loire 620x420x133 cm rechthoek (set) is een zwembad welke zowel geschikt is voor opbouw als inbouw. Hoe luxe is het om een zwembad in je eigen tuin te hebben staan? Zodra we weer te maken krijgen met zomerse temperaturen kan jij altijd een duik nemen in je eigen zwembad in de tuin. Je hebt de tijd van je leven in dit super grote zwembad. Lekker in de ochtend wat baantjes trekken of met al je vrienden een poolparty houden tot laat in de nacht, het kan allemaal met dit zwembad.

Dit zwembad zet je één keer in elkaar waarna je er vervolgens jarenlang plezier van hebt. Je kan ervoor kiezen om dit zwembad op te bouwen, maar als je liever een (gedeeltelijk) ingebouwd zwembad hebt dan kan dat ook. De ombouw van het in Frankrijk geproduceerde zwembad is gemaakt van 46 mm dik grenenhout. Grenenhout is een houtsoort welke veelvuldig gebruikt wordt als constructiehout. Het voor dit zwembad gebruikte grenenhout is duurzaam PEFC-hout. PEFC is een internationaal keurmerk voor hout dat uit duurzaam en sociaal beheerde bossen afkomstig is. Het hout heeft een autoclaafbehandeling klasse IV ondergaan waardoor het beschermd is tegen insecten en rot. Deze behandeling is de enige methode welke gecertificeerd is en zijn 10-jarige garantie nakomt. De ombouw van grenenhout wordt aan elkaar vastgemaakt door middel van RVS strips. Deze strips geven in combinatie met het grenenhout een erg luxe en natuurlijke uitstaling van je zwembad. Het zwembad heeft een extra dikke liner (75/100) en is uitgevoerd in de kleur blauw. Het zwembad kan door de gebruikte materialen alle weersomstandigheden aan waardoor je het hele jaar door de mogelijkheid hebt om een duik in het water te nemen.

Opbouwen of ingraven

Het Gre zwembad Loire 620x420x133 cm kan je op meerdere manieren in je tuin plaatsen. Het grenenhout is sterk genoeg om het zwembad bovengronds op te bouwen, maar je kan er ook voor kiezen om hem in te graven. Daarbij kan je er weer tussen kiezen om hem gedeeltelijk dan wel geheel in te graven. Het ingraven van je zwembad geeft een strakker uiterlijk doordat hij weggewerkt is in je tuin. Aan de andere kant vergt het wel weer extra werkzaamheden en heeft het zwembad van zichzelf al een stoer en luxueus uiterlijk. De keuze wat betreft het opbouwen of ingraven is dus aan jou, beide opties zijn mogelijk. Zorg er wel altijd voor dat je een vlakke en gladde betonplaat met een dikte van 17 cm onder je zwembad plaatst.

Het zwembad heeft een afmeting aan de binnenkant van 570x373x130 cm en aan de buitenkant van 620x420x133 cm. Echter heb je om het zwembad te plaatsen wel een iets grotere afmeting nodig. Voor dit zwembad heb je een grondoppervlak van 670x470x17 cm nodig om het zwembad te installeren. De betonplaat welke je onder het zwembad plaatst dient ook 670x470x17 cm groot te zijn. Na het installeren van je zwembad kan je hem vullen met water. De waterinhoud van dit zwembad is 24.100 liter.

Raadpleeg de handleiding voor de installatie van het zwembad en volg deze nauwkeurig op. Hierin staat duidelijk stap voor stap beschreven staat hoe je het Gre zwembad moet installeren.

Set

Naast het Gre zwembad Loire 620x420x133 cm ontvang je eveneens bodem- en wandbescherming, een trap en een zandfilter van 10 m³/uur. Het beschermingsmateriaal plaats je tussen de houten ombouw en de liner van het zwembad. Door de meegeleverde trap stap je super makkelijk je zwembad in en uit. Aan de buitenkant is de trap van hout waardoor hij uitstekend bij het zwembad past. Aan de binnenkant is hij van roestvrijstaal waardoor hij een erg lange tijd meegaat. De filterpomp die meegeleverd wordt heeft een capaciteit van 10 m³/uur. Hiermee is de pomp geschikt voor zwembaden tot en met een grootte van 50 m³. Dit zwembad is 24.1 m³ waardoor de pomp het zwembadwater goed kan filteren. De filterpomp heeft een vermogen van 550 watt en werkt onder een spanning van 230 volt.

Afdekzeil

Verder raden wij altijd aan om een afdekzeil te gebruiken voor je eigen zwembad. Deze zit niet inbegrepen bij het Gre zwembad Loire 620x420x133 cm rechthoek (set). Voor de zomer heeft Summertoys een speciaal zomerafdekzeil voor dit zwembad in haar assortiment zitten. Deze houdt het zwembad vrij van vuil van buitenaf en warmt het zwemwater sneller op. Daarnaast blijft het water langer op temperatuur waardoor je tot wel 2 maanden plezier hebt van je zwembad. Om je zwembad goed de winterse omstandigheden door te laten komen hebben we een speciaal winterafdekzeil voor je in ons assortiment zitten.

LET OP: het Gre zwembad Loire 620x420x133 cm heeft een levertijd van 2 tot 3 werkdagen.

Specificaties
Artikelnummer 7020022065
Gewicht 2000 kg
Verpakkingsmaat 600 × 170 × 120 cm
Merk

Serie

Loire

Productafmeting

Vorm

Inhoud

Kleur

Materiaal

Garantie

10 jaar

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-