Summerplay Hinkelmat foam 224 cm

11.99

 

 

 

Uitverkocht

Summerplay - Hinkelmat foam 224 cm

Hinkelen doen kinderen vaak buiten door met stoepkrijt de stappen op de grond te tekenen. Maar met deze hinkelmat foam 224 cm is dat niet meer nodig. De kleurrijke foam tegels van de hinkelmat vallen als een puzzel in elkaar. De tegels zijn 32 x 32 cm en 1 cm dik. Je hebt dus gegarandeerd een zachte landing wanneer je na een grote sprong weer op een cijfer terecht komt. Bij het spel worden 4 werpstukken geleverd zodat je met 4 personen tegelijk kan spelen.

Het doel van de hinkelmat foam 224 cm is om foutloos tot de 10 te komen. Je begint door een werpschijf op het cijfer 1 te gooien. Vervolgens spring je over het cijfer 1 naar de 2 en 3, met één been op cijfer 4 en dan weer met 2 benen gelijktijdig op de cijfers 5 en 6 etc. Wanneer je de 10 bereikt hebt draai je om en gaat weer terug, zonder op de 1 te komen. De werpschijf gooi je vervolgens op de 2 en hinkelt weer over het parcours heen. Nu mag de niet op de 2 komen. Ben je af dan is de volgende speler. Je hebt gewonnen wanneer je foutloos tot de 10 bent gekomen.

Naast de hinkelmat foam 224 cm hebben wij ook een speelmat alfabet, waarop je kindje heerlijk kan spelen. Tevens is deze grote mat educatief. Ze leren namelijk spelenderwijs het alfabet, de cijfers tot 10 en de basis kleuren.

 

 

Specificaties
Artikelnummer 414237
Gewicht 0.79 kg
Verpakkingsmaat 36 × 35 × 12 cm
Aantal personen

Productafmeting

Kleur

Materiaal

Merk

Anderen bekeken ook: