Adriatic Kiepvrachtwagen 78cm

25.99

Uitverkocht

Adriatic - Kiepvrachtwagen 78cm

Ga je deze zomer met de kinderen naar het strand? Of hebben jullie een zandbak in de tuin dan wel in de buurt? Neem deze kiepvrachtwagen mee! Kinderen zullen het geweldig vinden om met zo’n grote vrachtwagen te spelen. Het eenvoudige kleurgebruik spreekt enorm aan bij kinderen. De blauwe laadbak kan omhoog waardoor het zand op een professionele manier verplaatst wordt.

Deze kiepvrachtwagen van het merk Adriatic is een indrukwekkende verschijning voor de kinderen. Er zitten maar liefst 8 wielen onder deze kiepwagen. Met deze vrachtwagen kunnen ze van alles vervoeren. De in Italië geproduceerde kiepwagen heeft een blauwe kieper. De rode vrachtwagen kan je loskoppelen van de kieper. Zo kan de kieper, net zoals in het echt, helemaal achterover de lading legen. Kinderen kunnen zand, grind, aarde of wat ze maar willen vervoeren met deze kiepvrachtwagen. Laden en weer lossen, kinderen wanen zich een echte chauffeur van deze voor hun immense kiepvrachtwagen.

De kiepvrachtwagen is 78 centimeter lang. Hij is 28 centimeter breed en 32 centimeter hoog. Door het gebruikte materiaal is deze wagen robuust en kan tegen een stootje. Dit is zeker bij kleinere kinderen wel handig. Naast deze prachtige kiepwagen hebben wij nog veel meer kleurrijke bootjes en emmersets in ons assortiment.

Specificaties
Artikelnummer 720830
Gewicht 2.17 kg
Verpakkingsmaat 78 × 28 × 32 cm
Merk

Anderen bekeken ook: