Summerplay Kubb the viking spel

17.95 13.95

Sale
-22%

Dit Zweedse familiespel wordt buiten gespeeld op een vlak speelveld. Een grasveld, zand of strand is uitermate geschikt. Het spel kan 1 tegen 1 gespeeld worden, maar ook in teams. Zolang de teams gelijk zijn. Dit spel is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het heel lang meegaat. Met de handige opbergdoos kan het spel mee naar ieder weekendje weg of op iedere vakantie!

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending boven 35,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Gratis retourneren

Summerplay - Kubb the viking spel

Kubb is een zweeds outdoor spel voor zowel kinderen (onder supervisie) als voor ouderen. Het spel schijnt terug te dateren uit de Viking tijd, het wordt ook wel “Viking chess” genoemd. Het doel van het spel is om de koning omver te gooien nadat alle torens van de tegenpartij zijn omgegooid. Het is een combinatie van bowlen, hoefijzer gooien en schaken!

Het kan al met twee personen gespeeld worden (1 tegen 1) Zolang de teams gelijk zijn. Het spel wordt gespeeld op een vlakke ondergrond met een rechthoekig speelveld van 5 bij 8 meter. Ideaal voor in de tuin, de zandbak, op een grasveld, het strand of zelfs in de sneeuw!

Dit spel is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het heel lang meegaat. Met de handige opbergdoos kan het spel mee naar ieder weekendje weg of op iedere vakantie!

Hoe Kubb the viking precies werkt? De gebruiksaanwijzing zit in de verpakking of lees je in onze blog!

Jonge kinderen? Dan is het kubb the viking junior iets voor jullie!

Specificaties
Artikelnummer 809115
Aantal Personen

Materiaal

Leeftijdscategorie

Merk

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.