Gratis verzending
Bestway

Lay-Z Spa Fiji

559.00

Morgen in huis?
Bestel binnen

Bestway - Lay-Z Spa Fiji

Blijf je deze zomer lekker thuis, maar wil je toch nog die zomer van jullie een beetje upgraden? De Lay-Z spa Fiji maakt komende zomer tot een letterlijk waar onvergetelijke zomer! Je beleeft tal van gezellige momenten met vrienden en familie in deze opblaasbare spa. Of natuurlijk in je eentje als je even lekker bij wilt komen van alle drukte.

De Lay-Z spa Fiji heeft een lichte houtprint aan de buitenkant. Hierdoor heeft de opblaasbare spa een erg natuurlijke look en past die perfect in jullie tuin. De buitenkant van de spa is van DuraPlus en de liner heeft een mozaïekprint op de heerlijk zachte geïsoleerde bodem. De pomp heeft een filtercapaciteit van 1,3 m³ per uur en bedien je met een handig flip up controlepaneel. Met het controlepaneel (touchscreen) is het opblaasbare bubbelbad eenvoudig in gebruik te nemen. Verder heeft de pomp zowel het Power Saving System als de Freeze Shield functie.

De Lay-Z spa Fiji wordt geleverd inclusief een Chemconnect, reparatiemateriaal, filtercartridge en een spahoes. Hierdoor ben je gelijk klaar om te gaan bubbelen! De spa heeft 120 airjets rondom. Heb je liever een spa welke ook nog eens massagejets heeft voor de ultieme ontspanning? De Lay-Z spa Hawaii hydrojet pro heeft maar liefst 8 massagejets.

BELGIË
LET OP! Controleer of het stopcontact welke gebruikt gaat worden wel geaard is. Onze Lay-Z spa’s van Bestway worden namelijk geleverd met een extra veiligheidssysteem waardoor het elektriciteitsnetwerk van de woning in orde dient te zijn. Indien dit niet het geval is kan de pomp mogelijk een error afgeven. Deze foutmelding kan enkel en alleen naderhand door Bestway zelf eruit gehaald worden. Ga daarom van tevoren goed na of het stopcontact geaard is. In nagenoeg alle woningen gaat dit goed, maar in oudere woningen kan dit soms een probleem opleveren. Kom je er alsnog niet helemaal uit of heb je hulp nodig? Schroom niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder!

Specificaties
Artikelnummer 7,08E+09
Gewicht 01 kg
Merk

Productafmeting

Vorm

Inhoud

Kleur

Materiaal

Aantal personen

Garantie

2 jaar

Direct afhalen

Nee

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-