Gratis verzending
Bestway

Lay-Z Spa Madrid

619.00

Morgen in huis?
Bestel binnen

Bestway - Lay-Z Spa Madrid

Wie nodig jij allemaal uit voor een avondje bubbelen bij jou in de tuin? Met de Lay-Z spa Madrid kunnen jullie heerlijk relaxen met 2 tot 4 personen. Beleef onvergetelijke dagen in de spa met zijn allen gezellig.

De opblaasbare spa heeft een mooie geometrische print. De buitenkant en bovenste ring zijn van DuraPlus en de liner heeft een mozaïekprint op de zachte en geïsoleerde bodem. De pomp heeft een controlepaneel met touchscreen. Achter dit controlepaneel zit een klein plateau waar jullie je drankjes op neer kunnen zetten. Een groot voordeel is dat de pomp beschikt over het Power Saving System en Freeze Shield functie. Hierdoor kan je spa het hele jaar buiten laten staan.

Bij de Lay-Z spa Madrid krijg je tevens een opblaasbare spahoes, filtercartridge, reparatiemateriaal en een Chemconnect. Zo zijn jullie gelijk zo goed als in één keer klaar. Wat verder super handig is van deze spa is dat hij te bedienen is door middel van de Bestway app. Hierdoor kan je de opblaasbare spa al van een afstandje aanzetten. Weet je dat je zometeen lekker wilt gaan bubbelen? Laat het bubbelbad alvast lekker opwarmen, zodat je letterlijk in een warm bad terechtkomt!

Past een donkere spa net wat mooier bij jullie in de tuin? De Lay-Z spa Ibiza is in dat geval een meer dan uitstekend alternatief.

BELGIË
LET OP! Controleer of het stopcontact welke gebruikt gaat worden wel geaard is. Onze Lay-Z spa’s van Bestway worden namelijk geleverd met een extra veiligheidssysteem waardoor het elektriciteitsnetwerk van de woning in orde dient te zijn. Indien dit niet het geval is kan de pomp mogelijk een error afgeven. Deze foutmelding kan enkel en alleen naderhand door Bestway zelf eruit gehaald worden. Ga daarom van tevoren goed na of het stopcontact geaard is. In nagenoeg alle woningen gaat dit goed, maar in oudere woningen kan dit soms een probleem opleveren. Kom je er alsnog niet helemaal uit of heb je hulp nodig? Schroom niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder!

 

Specificaties
Artikelnummer 7,08E+09
Gewicht 33 kg
Verpakkingsmaat 75 × 50 × 60 cm
Merk

Productafmeting

Vorm

Inhoud

Kleur

Materiaal

Aantal personen

Garantie

2 jaar

Direct afhalen

Nee

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-