Gratis verzending
Bestway

Lay-Z Spa St. Moritz

649.00

Uitverkocht

Morgen in huis?
Bestel binnen

Bestway - Lay-Z Spa St. Moritz

Zijn jullie klaar voor een gezellige zomer? Met de Lay-Z spa St. Moritz beleven jullie onvergetelijke gezellige zomeravonden met zijn allen in deze opblaasbare spa! Jullie kunnen met wel 7 personen in deze opblaasbare spa! Nodig al je vrienden maar alvast uit voor een avondje relaxen.

De opblaasbare spa heeft een mooie rotan uitstraling en rondom maar liefst 180 airjets! De buitenkant van de spa is van DuraPlus materiaal. De liner van de opblaasbare spa heeft een mozaïek print op de zachte geïsoleerde bodem. Hierdoor zitten jullie lekker comfortabel in de opblaasbare spa. De spa heeft een pomp (filtercapaciteit van 1,3 m³ per uur). met een geheel vernieuwd flip up controlepaneel. Het controlepaneel van de pomp heeft een modern touchscreen met daarachter een klein plateautje. Hierop kan je bijvoorbeeld je bekers en dergelijke kwijt. De pomp heeft het speciale Power Saving System en Freeze Shield. Hierdoor kan de Lay-Z spa St. Moritz het hele jaar door gebruikt worden! Hoe lekker is dat?

Verder heeft de opblaasbare spa ingebouwde drainagepijpen. Bij de Lay-Z spa St. Moritz krijg je tevens een opblaasbare spahoes, filtercartridge, Chemconnect en reparatiepatch geleverd. Hierdoor heb je gelijk alle essentiële onderdelen voor je opblaasbare spa in huis. Naast de Lay-Z spa St. Moritz is de Lay-Z spa Hawaii hydrojet een super mooie opblaasbare spa. Deze opblaasbare spa heeft maar liefst 8 in richting verstelbare hydrojets! Maak jullie alvast klaar voor een boel gezellige momenten in de spa in de tuin!

BELGIË
LET OP! Controleer of het stopcontact welke gebruikt gaat worden wel geaard is. Onze Lay-Z spa’s van Bestway worden namelijk geleverd met een extra veiligheidssysteem waardoor het elektriciteitsnetwerk van de woning in orde dient te zijn. Indien dit niet het geval is kan de pomp mogelijk een error afgeven. Deze foutmelding kan enkel en alleen naderhand door Bestway zelf eruit gehaald worden. Ga daarom van tevoren goed na of het stopcontact geaard is. In nagenoeg alle woningen gaat dit goed, maar in oudere woningen kan dit soms een probleem opleveren. Kom je er alsnog niet helemaal uit of heb je hulp nodig? Schroom niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder!

Specificaties
Artikelnummer 7080030080
Gewicht 45.27 kg
Verpakkingsmaat 79 × 58 × 58 cm
Merk

Productafmeting

Vorm

Inhoud

Kleur

Materiaal

Aantal personen

Garantie

2 jaar

Direct afhalen

Nee

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-