Gratis verzending
Bestway

Lay-Z Spa Vancouver Plus

729.00

Morgen in huis?
Bestel binnen

Bestway - Lay-Z Spa Vancouver Plus

Wie ga jij allemaal uitnodigen voor een avondje in de spa onder het genot van een hapje en een drankje? Denk daar maar alvast goed over na want met de Lay-Z spa Vancouver Plus staat die opblaasbare spa binnenkort bij jou in de tuin!

De ronde opblaasbare spa is geschikt voor 3 tot 5 personen. Aan de buitenkant heeft de spa een steenstriplook van Dropstitch en aan de binnenkant is de liner gebroken wit. De Airjet plus pomp heeft 2 verschillende standen. In totaal zitten er 140 airjets in de Lay-Z spa Vancouver Plus wat voor een ongekende ontspanning zorgt. De pomp heeft een innovatief flip up paneel met touchscreen. Achter het controlepaneel is tevens ruimte om je drankje neer te zetten. De pomp heeft zowel een Power Saving System als een Freeze Shield. Ook heeft de opblaasbare spa een drainagepijp en handgrepen waarmee je hem makkelijk kan verplaatsen.

Om gelijk in één keer helemaal klaar te zijn ontvang je een opblaasbare spahoes, filtercartridge, reparatiemateriaal en Chemconnect. Met de Lay-Z spa Vancouver Plus ben jij in één keer helemaal klaar voor de zomer. Een mooi alternatief voor deze spa is de Lay-Z spa Hawaii hydrojet. Deze super luxe opblaasbare spa heeft 140 airjets en maar liefst 8 massagejets. Een echte topper dus.

BELGIË
LET OP! Controleer of het stopcontact welke gebruikt gaat worden wel geaard is. Onze Lay-Z spa’s van Bestway worden namelijk geleverd met een extra veiligheidssysteem waardoor het elektriciteitsnetwerk van de woning in orde dient te zijn. Indien dit niet het geval is kan de pomp mogelijk een error afgeven. Deze foutmelding kan enkel en alleen naderhand door Bestway zelf eruit gehaald worden. Ga daarom van tevoren goed na of het stopcontact geaard is. In nagenoeg alle woningen gaat dit goed, maar in oudere woningen kan dit soms een probleem opleveren. Kom je er alsnog niet helemaal uit of heb je hulp nodig? Schroom niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder!

Specificaties
Artikelnummer 7,08E+09
Gewicht 33 kg
Verpakkingsmaat 70 × 50 × 70 cm
Merk

Productafmeting

Vorm

Inhoud

Kleur

Materiaal

Aantal personen

Garantie

2 jaar

Direct afhalen

Nee

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-