Gratis verzending
Bestway

Lay-Z Spa Zurich

699.00

Morgen in huis?
Bestel binnen

Bestway - Lay-Z Spa Zurich

Bubbelbad aan, drankje in de hand en erin maar! Met de Lay-Z spa Zurich beleef je onvergetelijke dagen tot ‘s avonds laat. Doordat je met 2 tot 4 personen in het bubbelbad kan staat deze opblaasbare spa garant voor één en al genieten.

De Lay-Z spa Zurich heeft een ruige betonlook. Dit maakt de opblaasbare spa tot een mooie verschijning in jullie tuin. De buitenkant en het bovenste gedeelte is van DuraPlus en de spa heeft een liner met een mozaïekachtige print op de zachte bodem welke tevens geïsoleerd is. De pomp heeft een handig controlepaneel met touchscreen. Bovendien beschikt de pomp over het Power Saving System en de Freeze Shield functie. Rondom de opblaasbare spa zitten 120 airjets verspreid welke voor een optimale ontspanning zorgen.

De Lay-Z spa Zurich heeft een ingebouwde drainagepijp en 2 handgrepen. Verder ontvang je een speciale opblaasbare spahoes welke uitgerust is met EnergySense. Dit zorgt voor een betere warmteretentie van 40%. Tevens ontvang je nog reparatiemateriaal, filtercartridge en een Chemconnect. Een compleet pakket dus voor jullie opblaasbare bubbelbad in de tuin!

Wanneer je liever naast het lekker ontspannen bubbelen ook nog massagejets in je opblaasbare spa wilt dan raden we je de Lay-Z spa Hawaii hydrojet aan. Deze spa heeft maar liefst 8 hydrojets waarin je geniet van een super lekkere massage.

BELGIË
LET OP! Controleer of het stopcontact welke gebruikt gaat worden wel geaard is. Onze Lay-Z spa’s van Bestway worden namelijk geleverd met een extra veiligheidssysteem waardoor het elektriciteitsnetwerk van de woning in orde dient te zijn. Indien dit niet het geval is kan de pomp mogelijk een error afgeven. Deze foutmelding kan enkel en alleen naderhand door Bestway zelf eruit gehaald worden. Ga daarom van tevoren goed na of het stopcontact geaard is. In nagenoeg alle woningen gaat dit goed, maar in oudere woningen kan dit soms een probleem opleveren. Kom je er alsnog niet helemaal uit of heb je hulp nodig? Schroom niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder!

Specificaties
Artikelnummer 7,08E 09
Gewicht 42 kg
Verpakkingsmaat 93 × 68 × 60 cm
Merk

Productafmeting

Vorm

Inhoud

Kleur

Materiaal

Aantal personen

Garantie

2 jaar

Direct afhalen

Nee

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-