Lay-Z spa

December is normaal gesproken een maand vol gezelligheid, sociale contacten en festiviteiten. Waar iedereen na afgelopen jaar naar december toe geleefd heeft zal de gezelligste maand van het jaar een stuk minder levendig zijn. Tijdens de kerstdagen met de hele familie (uit)eten zit er dit jaar niet in. Ook het afsteken van vuurwerk, om zo het nieuwe jaar in te luiden, is dit jaar niet toegestaan. En het welbekende drankje in de kroeg zal dit jaar ook niet plaats vinden. Al met al wordt het dus een sobere decembermaand en kijkt iedereen al reikhalzend uit naar volgend jaar.

Echter biedt de huidige situatie ook nieuwe mogelijkheden! Naast dat december normaal één van de gezelligste maanden is, is het ook één van de duurste. Omdat er veel niet door gaat kan het zo maar zijn dat je flink wat geld bespaart. En wanneer je dit juist besteedt kun je er toch nog een warme en romantische maand van maken. Want met het geld dat jij uitspaart kun je misschien wel een opblaasbare lay-z spa kopen. Met een opblaasbare spa in je achtertuin kun je zelfs tijdens het koude weer lekker genieten van het warme water. Samen met je partner even een paar uurtjes tot rust komen na een stressvolle werkdag.

De opblaasbare lay-z spa

Een opblaasbare spa heeft een aantal voordelen. Je kan deze opzetten en afbreken wanneer jij dit wil, hij wordt kant en klaar geleverd en is voorzien van de laatste technologie. Waar een spa vroeger voornamelijk gebruikt werd in de zomer, is dit de laatste jaren verschoven richting de winter. De filterpomp is namelijk voorzien van een freeze shield functie, wat inhoud dat wanneer je watertemperatuur onder de 4 graden komt de pomp automatisch het water rondpompt. Dit zorgt er voor dat het water in je leidingen niet bevriezen. Het advies is natuurlijk om een spa voor langere tijd aan te laten staan om zo de watertemperatuur hoog te houden. Zo kun je er gebruik van maken wanneer jij hier zin in hebt.

Airjet of hydrojet?

Wanneer je aan een spa denkt, zijn de bubbels één van de eerste dingen waar je aan denkt. Deze belletjes geven de spa net even wat extra’s en zorgt voor een stukje romantiek. Deze bubbels worden veroorzaakt door lucht (airjet) of water (hydrojet). Deze functie is ontstaan in Californië waar de temperatuur aanzienlijk hoger is dan in ons kikkerlandje. De zon zorgde er voor dat het water juist te heet werd, waardoor het niet prettig was om plaats te nemen in de spa. De koude luchtbellen zorgde ervoor dat het water afkoelde. Naast de verkoelende werking, vonden mensen het ook prettig aanvoelen en er leuk uit zien. Dit principe werd dus wereldwijd overgenomen.

De luxere spa’s werden niet uitgerust met een airjet, maar kregen een hydrojet functie. In plaats van lucht komt hier water uit de jets. Dit water heeft dezelfde temperatuur als het water in je spa waardoor het heel prettig aanvoelt. Bovendien koelt hier je water niet van af, waardoor ze energiezuiniger zijn.

Nog deze winter genieten van je eigen spa!

Wanneer jij na afgelopen jaar ook toe bent aan ontspanning, vind je op summertoys.nl een aantal kwalitatieve opblaas spa’s. De enige stress die je nu nog hebt is de keuze tussen een ronde of een vierkante spa. De lay-z spa tahiti biedt als extra gadget ook een  LED lamp die je spa verlicht in 7 verschillende kleuren. Beeld je nou eens in: buiten is het donker en de temperatuur zakt richting het vriespunt terwijl jij samen met je partner geniet van het warme water. Terwijl de LED verlichting het water van kleur verandert en de bubbels je rug masseren geniet jij van een heerlijk glas wijn. Zo breng je samen ontspannen de avond door.

Deze droom kan nu werkelijkheid worden! Wanneer jij vandaag besteld vóór 12:00 uur wordt je lay-z spa nog dezelfde meegegeven met de vervoerder. Meestal heb jij dan de volgende werkdag je spa al in huis.

 

 

 • Nick
  Product niet compleet

  De banden dir om het zwembad horen te zitten zijn niet compleet Mvg nick

 • Hans
  Prima.

  Prima.

 • Fientje
  Snelle levertijd, nette service

  Helaas kreeg de chauffeur een ongeluk tijdens het bezorgen van oa ons zwembad, heel vervelend voor de chauffeur natuurlijk en hebben hem veel beterschap gewenst toen wij een telefoontje daarover kregen van Summertoys. 2 dagen later stond onze nieuwe zwembad alweer op de stoep en hoorde we dat het gelukkig beter ging met de chauffeur.

 • Brenda
  Snelle levering

  De bestelde artikelen zijn snel geleverd. Ze waren ook netjes verpakt. Nog niet gebruikt, maar het staat klaar voor de vakantie.

 • Wouter
  Super snel in huis

  Makkelijke website met scherpe prijzen. Tot nog toe zijn al mijn bestellingen perfect verlopen. Echt een aanrader.

 • Netty
  Snelle levering, netjes verpakt

  Onze producten waren snel geleverd en mooi verpakt.

 • Claudia
  Super

  Duidelijke site, snelle levering

 • Bieke
  Prima!

  Snelle levering en duidelijke communicatie. Zeer tevreden!

 • Eva
  Verzending en communicatie is goed

  Verzending en communicatie is goed.

 • Patrick
  Snel en bij prijs

  Mijn artikel werd snel geleverd zoals afgesproken. En de prijs was ook goed.

 • Jess
  Top service niks op aan te merken ! Direct bereikbaar als je vragen hebt! We are ready 4 the summer!

  Top service , onmiddellijk bereikbaar en zijn mensen van hun woord!! Blijven doen 10/10

 • Eddy
  Zeer snelle en goede levering

  Zeer snelle levering Goedkoper dan op de meeste plaatsen Zeer aan te raden product Bedankt Summertoys

 • Ellen
  Top!

  Leuke mensen die er werken, en onze aankoop is helemaal geweldig!!!

 • Michael
  Super fijn

  Zoeken bestellen en 2dagen er na geleverd, komt omdat ik het in de avond uren het zwembad had besteld.

 • A.M Egmond
  Goed product en snelle levering

  Heel tevreden....goed product en goed verpakt en snel geleverd....communicatie via mail prima

 • C
  Keurig opgelost!

  Dat het topdrukte is bij summertoys is voor te stellen in deze periode. Het is dan ook voor te stellen dat het een dag langer kan duren voordat er gereageerd wordt. Alles moet het liefst vandaag geleverd worden maar ik denk dat er ook enige rekening kan worden gehouden. Bij mij duurde het ook een dag langer dan dat ik wilde. Het is gewoon netjes opgelost! Geef een bedrijf ook de kans om het recht te zetten, een review is zo geplaatst! De consequentie hiervan kan voor een bedrijf bepalend zijn…

 • Igor
  Professioneel en Quality

  Mijn bestelling was snel afgewerkt en besteld. Bedankt.

 • Nicole
  Prima

  De service bij Summertoys was prima, het beloofde volgende dag in huis was helaas niet van toepassing, maar dit lag niet aan Summertoys, maar door het bedrijf wat het kwam brengen.