Lay-Z spa

December is normaal gesproken een maand vol gezelligheid, sociale contacten en festiviteiten. Waar iedereen na afgelopen jaar naar december toe geleefd heeft zal de gezelligste maand van het jaar een stuk minder levendig zijn. Tijdens de kerstdagen met de hele familie (uit)eten zit er dit jaar niet in. Ook het afsteken van vuurwerk, om zo het nieuwe jaar in te luiden, is dit jaar niet toegestaan. En het welbekende drankje in de kroeg zal dit jaar ook niet plaats vinden. Al met al wordt het dus een sobere decembermaand en kijkt iedereen al reikhalzend uit naar volgend jaar.

Echter biedt de huidige situatie ook nieuwe mogelijkheden! Naast dat december normaal één van de gezelligste maanden is, is het ook één van de duurste. Omdat er veel niet door gaat kan het zo maar zijn dat je flink wat geld bespaart. En wanneer je dit juist besteedt kun je er toch nog een warme en romantische maand van maken. Want met het geld dat jij uitspaart kun je misschien wel een opblaasbare lay-z spa kopen. Met een opblaasbare spa in je achtertuin kun je zelfs tijdens het koude weer lekker genieten van het warme water. Samen met je partner even een paar uurtjes tot rust komen na een stressvolle werkdag.

De opblaasbare lay-z spa

Een opblaasbare spa heeft een aantal voordelen. Je kan deze opzetten en afbreken wanneer jij dit wil, hij wordt kant en klaar geleverd en is voorzien van de laatste technologie. Waar een spa vroeger voornamelijk gebruikt werd in de zomer, is dit de laatste jaren verschoven richting de winter. De filterpomp is namelijk voorzien van een freeze shield functie, wat inhoud dat wanneer je watertemperatuur onder de 4 graden komt de pomp automatisch het water rondpompt. Dit zorgt er voor dat het water in je leidingen niet bevriezen. Het advies is natuurlijk om een spa voor langere tijd aan te laten staan om zo de watertemperatuur hoog te houden. Zo kun je er gebruik van maken wanneer jij hier zin in hebt.

Airjet of hydrojet?

Wanneer je aan een spa denkt, zijn de bubbels één van de eerste dingen waar je aan denkt. Deze belletjes geven de spa net even wat extra’s en zorgt voor een stukje romantiek. Deze bubbels worden veroorzaakt door lucht (airjet) of water (hydrojet). Deze functie is ontstaan in Californië waar de temperatuur aanzienlijk hoger is dan in ons kikkerlandje. De zon zorgde er voor dat het water juist te heet werd, waardoor het niet prettig was om plaats te nemen in de spa. De koude luchtbellen zorgde ervoor dat het water afkoelde. Naast de verkoelende werking, vonden mensen het ook prettig aanvoelen en er leuk uit zien. Dit principe werd dus wereldwijd overgenomen.

De luxere spa’s werden niet uitgerust met een airjet, maar kregen een hydrojet functie. In plaats van lucht komt hier water uit de jets. Dit water heeft dezelfde temperatuur als het water in je spa waardoor het heel prettig aanvoelt. Bovendien koelt hier je water niet van af, waardoor ze energiezuiniger zijn.

Nog deze winter genieten van je eigen spa!

Wanneer jij na afgelopen jaar ook toe bent aan ontspanning, vind je op summertoys.nl een aantal kwalitatieve opblaas spa’s. De enige stress die je nu nog hebt is de keuze tussen een ronde of een vierkante spa. De lay-z spa tahiti biedt als extra gadget ook een  LED lamp die je spa verlicht in 7 verschillende kleuren. Beeld je nou eens in: buiten is het donker en de temperatuur zakt richting het vriespunt terwijl jij samen met je partner geniet van het warme water. Terwijl de LED verlichting het water van kleur verandert en de bubbels je rug masseren geniet jij van een heerlijk glas wijn. Zo breng je samen ontspannen de avond door.

Deze droom kan nu werkelijkheid worden! Wanneer jij vandaag besteld vóór 12:00 uur wordt je lay-z spa nog dezelfde meegegeven met de vervoerder. Meestal heb jij dan de volgende werkdag je spa al in huis.

 

 

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-