Luchtbedden om mee op te vallen

luchtbedden om mee op te vallen | summertoys.nl

Eindelijk is de zomervakantie begonnen! En wat hebben we er in dit vreemde jaar naar uitgekeken. Er even lekker tussenuit! Ga jij dit jaar weer naar het buitenland, blijf je lekker in eigen land, of blijf jij thuis en ga je dagjes weg? Wat je ook gaat doen, jij verdient het om even helemaal nergens aan te hoeven denken en echt te ontspannen. En waar kan dit beter dan dobberend op het water, met de zon hoog aan de hemel terwijl jij languit met je zonnebril op je neus op je luchtbed ligt?

Luchtbedden in diverse vormen, kleuren en maten

Waar een luchtbed vroeger rechthoekig en effen van kleur was, zijn ze nu verkrijgbaar in alle kleuren, vormen en maten. Een goed luchtbed was in het verleden voornamelijk functioneel. In de loop der jaren is het luchtbed echt een accessoire geworden! Iets waar je mee langs en op het water paradeert om gezien te worden. Uiteraard blijft de functionaliteit nog steeds belangrijk, maar gaat het er nu voornamelijk om dat je luchtbed zo origineel mogelijk is. Zo zijn er leuke, zomerse luchtbedden in de vorm van fruit zoals een kiwi of ananas. Luchtbedden in de vorm van eten is sowieso een enorme trend de laatste jaren. Zo hebben we luchtbedden in de vorm van een ijsje of zelf een hamburger. Ook het kleurgebruik wordt steeds meer uitgesproken. Je kan nu zelfs gaan voor een roze luchtbed met gouden glitters er in!

Wat zijn de beste luchtbedden?

Door de grote hoeveelheid verschillende luchtbedden is het wellicht lastig om een goede keuze te maken. Ben jij het type dat graag wil opvallen, dan kun je kiezen voor een heel uitgesproken luchtbed dat past bij jouw persoonlijkheid. Wil jij gewoon een goed luchtbed om te gebruiken tijdens je vakantie en moet deze voornamelijk functioneel zijn, dan je kiezen voor een rechthoekig luchtbed. Hierbij heb je naast de printing ook verschil in kwaliteit. Een van de beste luchtbedden is het opblaas luchtbed Ibiza van Intex. Deze is gemaakt van stevig vinyl (net iets dikker dan sommige andere luchtbedden) en is net iets breder, waardoor hij nog beter op het water ligt. Bij dit luchtbed staat comfort voorop!

Het beste 2-persoons luchtbed

Naast de standaard 1 persoons luchtbedden zijn er natuurlijk ook opblaasbare luchtbedden waar je lekker met 2 personen op kan liggen. Zie jij jullie al liggen met zijn 2-tjes? Tropisch windjes, cocktail in de hand en helder blauw water waardoor je zachtjes heen en weer deint. Even samen ontspannen is was nog nooit zo makkelijk!

Het Intex opblaas luchtbed 2-persoons is het meest verkocht luchtbed voor 2 personen. Deze is makkelijk op te blazen, gemaakt van zeer stevig vinyl en voorzien van een voorgevormd hoofdkussen.  Dit luchtbed is maar liefst 160 cm breed en heeft een lengte van 198 cm. Dit is net zo groot als het 2 persoons bed waar je ’s nachts in ligt te slapen. Ga je dus samen met je vriend of vriendin nog weg dit jaar, dan is dit luchtbed een echte must-have.

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-