Ventis Matrasvlieger Lightning 140 cm

11.95

Wissen
vóór 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending boven 35,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Gratis retourneren

Ventis - Matrasvlieger Lightning 140 cm

In Nederland wordt vaak gevliegerd. Nederland, ook wel bekend als ‘de lage landen’, ligt namelijk onder zeeniveau. Lucht verplaatst zich van hoog naar laag, dus er staat regelmatig voldoende wind om te vliegeren met een matrasvlieger. Summertoys heeft de Lightning matrasvlieger van Ventis in het assortiment. Deze toegankelijke vlieger is niet heel groot, maar met een lengte van 160 cm ook zeker niet klein! Het leuke aan de matrasvlieger is dat ze mooi rond zweven door de lucht, maar dat je ook veel controle hebt over de vlieger. Uitgevoerd in het blauw en rood is de vlieger van onder goed te zien.

De vlieger kan tot 30 meter hoog de lucht in. Hoe hoger de vlieger komt, hoe preciezer het aansturen moet zijn. Een klein foutje kan betekenen dat de vlieger opeens een scherpe draai maakt. Door snel en adequaat te handelen hou je de vlieger dat in de lucht! Om de matrasvlieger op die hoogte te laten zweven is dus nog best lastig.

Geen vlieger ervaring? Geen probleem! Dit model is zoals gezegd prima om als (jong) volwassenen mee te vliegeren. Daarnaast zit er een handleiding bij de vlieger geleverd, dus je hebt altijd hulp bij het vliegeren.

Toe aan een groter en dus ook uitdagender model? Bekijk de Explorer van wel twee meter breed!

Specificaties
Artikelnummer 422494
Afmeting

Kleur

,

Materiaal

Merk

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.