Ventis

Matrasvlieger Lightning 140 cm

17.99

Wissen

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Ventis - Matrasvlieger Lightning 140 cm

In Nederland wordt vaak gevliegerd. Nederland, ook wel bekend als ‘de lage landen’, ligt namelijk onder zeeniveau. Lucht verplaatst zich van hoog naar laag, dus er staat regelmatig voldoende wind om te vliegeren met een matrasvlieger. Summertoys heeft de matrasvlieger Lightning van het vliegermerk Ventis in haar assortiment waar je heerlijk mee kan leren vliegeren.

Deze toegankelijke matrasvlieger is niet heel groot, maar met een lengte van 160 cm ook zeker niet klein! Het leuke aan een matrasvlieger is dat ze mooi rondzweven door de lucht, maar dat je ook veel controle hebt over de vlieger. Uitgevoerd in het blauw en rood is de matrasvlieger Lightning vanaf onderaf goed te zien. De vlieger kan tot 30 meter hoog de lucht in. Hoe hoger de vlieger komt, hoe preciezer je hem aan moet sturen. Een klein foutje kan betekenen dat de vlieger opeens een scherpe draai maakt. Door snel en adequaat te handelen hou je de vlieger dat in de lucht! Om de matrasvlieger op die hoogte te laten zweven is dus nog best lastig.

Geen vliegerervaring? Geen probleem! Dit model is zoals gezegd prima om als (jong) volwassenen mee te vliegeren. Daarnaast zit er een handleiding bij de matrasvlieger lightning geleverd, dus je hebt altijd hulp bij het vliegeren. Toe aan een groter en dus ook uitdagender model? Bekijk de Explorer van wel twee meter breed!

Specificaties
Artikelnummer 422494
Gewicht 0.25 kg
Verpakkingsmaat 53 × 15 × 2 cm
Merk

Productafmeting

Materiaal

Vliegerlijn lengte

2×30 meter

Vliegerlijn sterkte

20 kg

Vliegerlijn materiaal

Dacron

Vorm

Kleur

,

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-