Ventis

Matrasvlieger Crossair 120 cm

15.99

De matrasvlieger met een afmeting van 120 x 55 is ideaal voor elke vliegeraar; van beginner tot ervaren.

Wissen

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Ventis - Matrasvlieger Crossair 120 cm

Nederland is een echt vliegerland! Nederland is vrij vertaald namelijk ‘de lage landen’ en lucht verplaatst zich van hoog naar laag. Dus er staat geregeld voldoende wind om je matrasvlieger op te laten. Daarom hebben wij van Summertoys niet alleen een breed assortiment vliegers, maar ook van uitstekende kwaliteit. De matrasvlieger Crossair 120 cm van het vliegermerk Ventis is een mooie middelmaat vlieger. Deze vlieger is direct klaar voor gebruik en wordt geleverd in een handige draagtas.

Deze toegankelijke vlieger is bij ons te verkrijgen in een drietal kleurcombinaties. Iedere vlieger heeft een frisse en unieke kleurstelling. De ene is uitgevoerd in oranje met rood, terwijl de andere voorzien is van blauwe elementen. De laatste vlieger heeft paars en roze als kleurcombinatie. De matrasvlieger is 120×55 cm en voorzien van twee lijnen van elk 30 meter. De Matrasvlieger Crossair 120 cm kan dus tot wel een hoogte van 30 meter de lucht in! Om de matrasvlieger op die hoogte nog sierlijk door de lucht te laten bewegen mag je gerust een vak apart noemen. Maar dat heb jij ongetwijfeld snel onder de knie!

Geen vliegerervaring? Dat is ook geen enkel probleem! Dit model is zoals gezegd prima om mee te starten voor een (jong)volwassene. Daarnaast wordt er een handleiding bij de matrasvlieger geleverd. Wil je iets meer actie? Stuntvliegers schieten van links naar rechts door de lucht, actie gegarandeerd!

Specificaties
Artikelnummer 422493
Gewicht 0.23 kg
Verpakkingsmaat 41 × 17 × 1 cm
Merk

Productafmeting

Materiaal

Vliegerlijn lengte

2×30 meter

Vliegerlijn sterkte

15 kg

Vliegerlijn materiaal

Dacron

Vorm

Kleur

, ,

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-