Opblaasdieren

1–12 van in totaal 36 producten

Opblaasdieren voor in het zwembad

Gegarandeerd uren speelplezier met de opblaasdieren van Summertoys.nl! Ga jij voor de opblaas flamingo, het unicorn island of de alpaca ride-on? Opblaasbeesten mogen niet ontbreken wanneer je naar het zwembad of het strand gaat. Niet alleen voor kinderen is het leuk om hiermee te spelen, jij kan ook heerlijk op het water dobberen met een van onze opblaas party islands. Met onze opblaasbare dieren beleef je gegarandeerd veel waterpret! Wist je dat opblaasdieren voor veel meer gebruikt kunnen worden dan alleen om mee in het water te gaan? Wat dacht je bijvoorbeeld van feestdecoratie of als decoratie op de slaapkamer.

Ride-on & Island opblaasdieren

Naast de traditionele opblaas dieren verkoopt Summertoys.nl ook grote opblaasbare dieren waar je heerlijk op kan relaxen. Je hoeft nu niet bang te zijn dat je van de rug van het opblaasbeest afvalt, je hebt alle ruimte om op deze opblaasdieren te liggen. Op onze party Island opblaasboot is zelfs ruimte om samen met drie vrienden te genieten van een heerlijke dag op het water! Maar ook in je eentje kun je heerlijk rond dobberen op bijvoorbeeld de opblaas dog face island.

Kleine opblaasdieren

Kleine opblaasdieren die niet groter zijn dan 13 cm? Klein maar fijn! Niet alleen leuk om mee te nemen naar het zwembad of het strand. Maar ook ideaal voor thuis in de badkuip of om kinderen zo mee te laten spelen! En waar laat jij jouw drankje als je in het zwembad zit? De opblaas bekerhouder? Zo heb je altijd je drankje bij de hand en houd jij je handen vrij!

Veiligheid van de opblaasdieren

Al onze opblaas dieren voldoen aan alle veiligheidseisen. De opblaasdieren zijn gemakkelijk op te blazen en liggen stabiel in het water. Ook zijn ze voorzien van handvatten waarmee jij je goed vast kan houden als je op de opblaasbeesten zit!

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag jouw opblaasdier online!