Bestway Framebad Power Steel 404 x 201 x 100 cm

429.99

Sale
-9%

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

Bestway - Framebad Power Steel 404 x 201 x 100 cm

Ben jij op zoek naar een rechthoekig framebad dat je in de lente opzet en pas weer afbreekt wanneer de Indian Summer voorbij is, dan is een Bestway Power Steel wellicht iets voor jou. Dit grote stevige zwembad heeft een afmeting van 404 x 201 x 100 cm en wordt geleverd inclusief filterpomp, filter cartridge, chemconnect chloordispenser en natuurlijk een trap. De trap heb je ook wel nodig gezien de hoogte van 100 meter. Dit zwembad is makkelijk en snel te installeren, zonder dat je hier extra gereedschap voor nodig hebt. Bedenk vooraf goed waar je hem wilt plaatsen en zorg er voor dat je een vlakke ondergrond hebt, zodat het bad goed stabiel staat. Je wilt er na het vullen met water niet achter komen dat het bad toch verplaatst moet worden, want dit zwembad heeft een watercapaciteit (90%) van 6.478 liter.

Specificaties Bestway power steel.

Dit framebad power steel van Bestway heeft een sterk metalen frame met u-vormige poten. Deze poten steken iets uit, waardoor je er rekening mee moet houden dat je voldoende ruimte hebt in je tuin. De kuip is gemaakt van duurzaam tritech materiaal dat bestand is tegen uv-stralen. De blauwe binnenkant, ook wel ‘liner’ genoemd heeft een leuke mozaïek print en is goed bestand tegen weersinvloeden en chloorproducten. De power steel is uitvoerig getest op gewicht en druk van een grote waterhoeveelheid. Je hoeft dus niet bang te zijn dat dit zwembad snel stuk zal gaan wanneer je kinderen er enthousiast in spelen. De bijgeleverd filterpomp heeft een capaciteit van 2,0 m3/u. Dit houd in dat deze iedere 3 tot 4 uur je volledige zwembadwater rondpompt. In deze filterpomp gaan cartridge type 2 in en deze dient iedere 2 weken vervangen te worden. Tussentijds kun je de filter schoonspuiten met water zodat de werking zo optimaal mogelijk blijft.

Wanneer jij het opzet zwembad geplaatst hebt kan het vullen beginnen. Met een watercapaciteit (90%) van 6.478 liter neemt dit wel even wat tijd in beslag. Je wil dan natuurlijk dat je water zo lang mogelijk schoon en helder blijft. Wij adviseren dan ook altijd om te starten met pool buddy. Dit poeder zorgt er voor dat je geen gladde slijmerige randen krijgt wanneer je water een paar dagen stil staat omdat er niet in gezwommen wordt. Tevens zul je gebruik moeten maken van chloorproducten, waarbij regelmatig testen van je water heel belangrijk is. Wanneer je waardes niet goed zijn kan je zwembadwater groen van kleur worden, kunnen chloorproducten niet optimaal werken en kun je zelfs irritatie krijgen aan huid of ogen. Bekijk al onze chloorproducten en bijbehorende productinformatie.

Specificaties
Artikelnummer414901
Gewicht62.66 kg
Verpakkingsmaat129 × 59 × 38 cm
Productafmeting

Inhoud

Merk

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.