Summerplay Puzzelmat alfabet 36 stuks

22.99

Uitverkocht

Summerplay - Puzzelmat alfabet 36 stuks

Spelenderwijs het alfabet leren met deze kleurrijke en vrolijke puzzelmat alfabet 36 stuks. Deze speelmat bevatten de 26 letters van het alfabet en 10 cijfers. Alle stukken vallen als een puzzel in elkaar en zijn 1 cm dik. Hierdoor voelt het heel prettig aan wanneer kinderen hierop spelen.

De totale mat heeft een afmeting van 190 x 190 cm. Je kinderen hebbe dus voldoende ruimte om op de mat te spelen. Alle letters en cijfers kun je uit de puzzelstukken halen, zodat je kinderen deze er zelf weer in moeten steken. Puzzelen is goed voor de motoriek van je kindje en je kan hier niet vroeg genoeg mee beginnen. Ook het herkennen van de kleuren is met deze mat heel leuk en leerzaam.

De puzzelmat alfabet 36 stuks kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De puzzelstukken zijn gemaakt van foam en daarom prima schoon te maken. Door de dikte is het een heerlijke mat voor je kinderen om op te spelen. Leer het alfabet, de cijfers en alle basis kleuren met deze prachtige speelmat. Naast de alfabet speelmat hebben we ook een hinkelmat van foam. Ook deze vallen als een puzzel in elkaar en bestaat uit 11 stukken.

Summertoys heeft ook een leuke hinkelmat in haar assortiment. Hiermee ontwikkelen kinderen zowel hun motoriek als dat ze spelenderwijs van 1 tot 10 tellen. Super leuk en leerzaam dus.

Specificaties
Artikelnummer 414236
Gewicht 2.26 kg
Verpakkingsmaat 64 × 34 × 18 cm
Productafmeting

Inhoud

Kleur

Leeftijdscategorie

Materiaal

Merk

Anderen bekeken ook: