conquerair Regenboog vlieger

4.99

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

conquerair - Regenboog vlieger

In een land als Nederland wordt er al honderden jaren gevliegerd. Wanneer je naar de kust toe rijd zie de fel gekleurde vliegers al over de duintoppen heen in de lucht zweven. Het strand is dan ook de meest gekozen plek om te vliegeren. Dit komt met name omdat het hier vrijwel altijd waait. En wind is nodig om je vlieger de lucht in te krijgen en te houden. De regenboog vlieger is al een veel verkochte vlieger wanneer het om een enkel lijn vlieger gaat. Deze driehoekige vlieger heeft een grote dikke staart die prachtig door de lucht deint wanneer je vlieger hoog in de wolken staat. Deze vlieger is makkelijk op te laten wanneer er voldoende wind staat. Windkracht 2 á 3 is minimaal voor deze vlieger.

De regenboog vlieger is gemaakt van sterk vliegerstof en heeft een lijn van 30 meter lang. Het oplaten van de vlieger gaat het makkelijkst met 2 personen. De ene loopt een aantal meters naar achter met de vlieger in de hand, terwijl degene met de lijn blijft staan. De persoon die de lijn vast heeft moet de wind in zijn/haar rug hebben. Wanneer de wind wat aantrekt laat degene die de vlieger vast heeft deze los, terwijl degene met de lijn naar achter loopt of pompende bewegingen maakt. Hierdoor zal de vlieger (door de tegendruk van de wind) de lucht in schieten. Eenmaal in de lucht kun je langzaam steeds meer lijn geven, tot de regenboog vlieger met zijn fel gekleurde staart hoog in de lucht op en neer deint.

Vliegers met 1 lijn worden meestal gekocht door gezinnen met (jonge) kinderen. Wil je zelf je vlieger besturen, dan moet je kiezen voor een matrasvlieger of een stuntvlieger. Deze zijn voorzien van 2 lijnen, waarmee je de vlieger bestuurd.

Specificaties
Artikelnummer422514
Gewicht0.09 kg
Verpakkingsmaat52 × 11 × 2 cm
Productafmeting

Leeftijdscategorie

Merk

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.