Bestway Schoonmaak set deluxe

64.99

Sale
-13%
deluxe

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

Bestway - Schoonmaak set deluxe

Het is toch een prachtig gezicht wanneer je zwembad er schoon en fris bij staat! Niet dat er allemaal beestjes, of blaadjes of ander vuil in je water rond drijft.
Met de Bestway schoonmaakset deluxe is vuil zwembadwater verleden tijd. Deze set bevat een oppervlakte filter, welke het vuil dat op je water drijft filtert. Daarnaast vind je in deze set een schoonmaakset die gemaakt is van een duurzame, corrosiebestendige kunststof. De telescoopsteel is extra lang en heeft een lengte tot 279 cm.  De set is voorzien van een herbruikbare opvangzak die je makkelijk schoon kan maken. De extra lange slang (750 cm) heeft een aansluiting van 32 mm en kun je aansluiten op een filterpomp met een minimale capaciteit van 2 m3/uur.

Voor het handmatig reinigen van vuil in je zwembadwater bevat de schoonmaak set deluxe een net dat op de telescoopsteel aangesloten kan worden. Deze kun je gebruiken voor het verwijderen van grove vuildelen en bladeren uit het water, waarna de stofzuiger de bodem reinigt. Met deze set is schoon zwembadwater in een handomdraai en feit.

Mocht je nog geen filterpomp hebben dan vind je bij summertoys een aantal gangbare modellen. De capaciteit van de filterpomp die je nodig hebt is afhankelijk van hoeveelheid liters water in het zwembad. Dit aantal vind je altijd op de doos van het zwembad. Bekijk hier de verschillende zwembad filterpompen.

Specificaties
Artikelnummer414713
Gewicht5.72 kg
Verpakkingsmaat112 × 27 × 22 cm
Productafmeting

Merk

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.