Aroona Skimboard Riptide 100cm

16.99

Sale
-15%
pre-order
Wissen
vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

Aroona - Skimboard Riptide 100cm

Een skimboard speciaal voor de pro’s! Dit skimboard riptide 100cm is voor (jong)volwassenen. Voor kinderen is dit board te groot. je moet er namelijk mee langs de branding rennen, waarna je het board over het laagje water heen schuift en er bovenop springt. Door de vaart die je hebt glij je meters lang over de branding heen. Des te meer vaart je hebt, des te verder je over het water heen kan glijden. Skimboarden wordt het meest gedaan aan in de zee, maar het kan ook op grote waterplassen. Zo lang je voldoende ruimte hebt om te rennen en door te glijden, kun je skimboarden.
Dit riptide 100cm skimboard heeft 2 kleurrijke, uitgesproken patronen. Ga jij voor de blauwe of juist voor het paarse skimboard?

Het skimboard riptide 100cm is gemaakt van lagen hout die onder hoge druk op elkaar geperst worden. Uit deze platen word de juiste vorm gehaald en volledige glad geschuurd. Daarna krijgt het board een waterafstotende blanke lak die er voor zorgt dat het hout niet nat kan worden. Als laatste komt er een printing op die het board zijn unieke uitstraling geeft. Bij ontvangst moet je goed controleren of de laklaag nog volledig intact is. Een beschadigde laklaag zorgt er voor dat er wel water bij het hout kan komen, waarna dit kan gaan uitzetten. Een board dat in gebruik genomen is valt niet meer onder de garantie omdat wij niet kunnen zien hoe er met het skimboard riptide 100cm omgesprongen is. Zet een skimboard nooit op stenen of tegels.

Ga jij met je skimboard riptide richting het strand dan kun je de hele middag langs de branding glijden. Of neemt direct een stuntvlieger mee voor de afwisseling. Wij hebben een grote collectie vliegers, waaronder de meest spectaculaire stuntvliegers in verschillende maten.

Let op! Een skimboard bestaat uit verschillende lagen hout die onder druk samengeperst zijn. De coating rondom het skimboard zorgt er voor dat het waterdicht is en er geen water bij het hout kan komen. Echter wanneer er scheurtjes ontstaan in de coating, is het board niet meer waterdicht en zal het hout uitzetten. Ga dus altijd zorgvuldig om met je board. Zet deze niet op de stenen neer.

Specificaties
Artikelnummer419923
Gewicht2.34 kg
Verpakkingsmaat105 × 54 × 3 cm
Productafmeting

Kleur

,

Materiaal

Merk

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.