Solfang

Strand windscherm 5 meter blauw wit

(1 review)

44.99

Uitverkocht

Morgen in huis?
Bestel binnen

Solfang - Strand windscherm 5 meter blauw wit

Op een mooie zomerdag richting de kust is het lekkerste wat er is. Het strand is een open vlakte zonder al te veel beschutting. Hierdoor heeft de wind vrij spel. Als het waait op het strand kan het weleens aardig fris zijn. Daarom is het ook zo lekker om uit de wind te kunnen liggen. Met het strand windscherm 5 meter blauw wit is dat allemaal mogelijk.

Het strand windscherm 5 meter blauw wit is een perfect windscherm om mee naar het strand te nemen. Met het klassieke blauw witte design heb je een windscherm te pakken welke het altijd goed doet. Het polyester doek van het windscherm is 1.40 meter hoog en 5 meter breed. Aan het windscherm zitten 5 houten palen waarmee je het windscherm stevig vast kan zetten in de grond. De lengte van de palen zijn 1.80 meter. Hierdoor kan je het windscherm de grond in steken en staat die erg stevig. De palen van het windscherm zijn in te klappen waardoor je het windscherm makkelijk mee kan nemen. Ideaal voor wanneer je een keertje naar het strand gaat dus.

Dit strand windscherm heeft een grootte van 5 meter. Ben je op zoek naar een nog groter exemplaar? Het strand windscherm 6 meter blauw wit is een metertje groter waardoor je net met wat meer mensen lekker uit de wind kan zitten.

Specificaties
Artikelnummer 423626
Gewicht 4.5 kg
Verpakkingsmaat 121 × 20 × 30 cm
Materiaal

Merk

Beoordelingen
9.00 / 10 (uit 1 reviews)
9
Geverifieerde aankoop 20-05-2022 klaas
Mooi en degelijk windscherm

Het windscherm is degelijk en handig mee te nemen. Alleen zitten er geen haakjes boven in de stokken zodat het scherm niet zo snel naar beneden zou kunnen zakken, maar als je hem goed strak plaats is dat ook niet echt een probleem. Mooi en degelijk strandscherm.

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-