Conquerair Stuntvlieger Loris 180 cm

17.99

vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Conquerair - Stuntvlieger Loris 180 cm

In Nederland wordt er veel gevliegerd. Dit komt omdat het een vlak land is waar de wind meestal vrij spel heeft. De stuntvlieger Loris 180 cm heeft door zijn grote spanwijdte redelijk wat wind nodig. Wij adviseren dan ook om deze vlieger te gebruiken op het strand of een andere open vlakte waar de wind niet geremd wordt.

Deze stoere stuntvlieger Loris is verkrijgbaar in 2 stoere kleurstellingen. Het is een uitstekende vlieger voor mensen met weinig tot geen ervaring. Je zou misschien verwachten dat je beter kan beginnen met een kleine vlieger, maar hoe kleiner de vlieger des te feller deze reageert op jou aansturing. Een grote vlieger reageert iets minder fel, waardoor je minder snel hoeft te reageren. Hierdoor kun je iets meer ontspannen vliegeren.

De stuntvlieger Loris is een toegankelijke vlieger zodat je snel ervaart hoe leuk het is om een vlieger te besturen. Bochten, loopings, over de grond scheren in alle omstandigheden en op elk terrein. Ben je opzoek naar een relaxtere manier van vliegeren? Dan raden wij een matrasvlieger aan.

Let op: wij adviseren te vliegeren op een plek zonder huizen, bomen of andere obstakels. Een grasveld of strand is een uitstekende plek om te vliegeren.

Specificaties
Artikelnummer 422564
Gewicht 0.38 kg
Verpakkingsmaat 92 × 10 × 10 cm
Merk

Productafmeting

Materiaal

Vliegerlijn lengte

2×30 meter

Vliegerlijn sterkte

45 kg

Vliegerlijn materiaal

Polyester (gevlochten)

Vliegerstok materiaal

Fiberglass

Stokdiameter

6 mm

Vorm

Kleur

,

Anderen bekeken ook: