Conquerair

Stuntvlieger Owl 140 cm

10.99

Wissen

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Conquerair - Stuntvlieger Owl 140 cm

Met een spanwijdte van 140 cm is deze prachtige stuntvlieger een echte aanrader! De stuntvlieger Owl 140 cm steekt goed af tegen de helderblauwe hemel en reageert zeer nauwkeurig op jou aansturing.

Wanneer je nog maar weinig ervaring hebt moet je vooral eerst kijken hoe de vlieger reageert, voordat je de meest acrobatische loopings wil uitproberen. De vlieger kan namelijk zeer hoge snelheden behalen. En ondanks dat deze vlieger gemaakt is van sterke materialen, vind hij het niet leuk om met volle vaart op de grond te crashen. Wij adviseren dan ook om altijd op een grasveld, of op het strand te gaan vliegeren.

Bij de vliegers van Conquerair is er veel aandacht besteedt aan de afwerking. Zo zit er bescherming aan het uiteinde van de stokken welke ervoor zorgen dat deze niet door het doek heen breken bij een hoge windkracht.

In Nederland waait het regelmatig en dit zorgt er voor dat je lekker vaak kan vliegeren. Met de stuntvlieger Owl 140 cm kun jij jouw skills tonen. Hoe kleiner de vlieger, des te feller deze reageert. Veel mensen die starten met vliegeren denken dat ze moeten beginnen met een kleine vlieger omdat die makkelijk te besturen zijn. Echter is juist het omgekeerde het geval. Waar een stuntvlieger hele hoge snelheden bereikt beweegt een matrasvlieger vaak sierlijker door de lucht. Met name kinderen adviseren wij dan ook om te starten met een matrasvlieger. Wanneer deze de grond raakt kan er ook vrijwel niets stuk gaan. De stuntvlieger heeft namelijk stokken die ervoor zorgen dat de vlieger op spanning blijft. Bij een matrasvlieger is dit niet het geval.

Specificaties
Artikelnummer 422551 - OUD
Gewicht 0.28 kg
Verpakkingsmaat 105 × 20 × 4 cm
Merk

Productafmeting

Materiaal

,

Vliegerlijn lengte

2×30 meter

Vliegerlijn sterkte

20 kg

Vliegerlijn materiaal

Polyester (gedraaid)

Vliegerstok materiaal

Fiberglass

Stokdiameter

4 mm

Vorm

Kleur

,

Leeftijd

3+

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-