Conquerair Stuntvlieger Sleepy 140 cm

9.99

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

Conquerair - Stuntvlieger Sleepy 140 cm

Zoek je een vlieger die goed onder controle te houden is en waar je ook nog eens gave stunts mee uit kan halen? De Sleepy stuntvlieger is door zijn vorm en robuustheid eenvoudig te besturen en kan je er de gaafste stunts mee uithalen!

Al onze stuntvliegers zijn 2-lijns vliegers waardoor deze vliegers goed bestuurbaar zijn. Onze vliegers zijn geschikt voor iedereen die recreatief vliegeren wilt. Bijvoorbeeld op het strand waar meestal wel voldoende wind staat of op een grasveldje in de buurt. Zorg ervoor dat je de ruimte hebt en er geen mensen onder de vlieger door kunnen lopen om ongelukken te voorkomen. Stuntvliegers behalen namelijk zeer hoge snelheden.

De stuntvlieger Sleepy 140 cm is een toegankelijke vlieger zodat je snel ervaart hoe leuk het is om een vlieger te besturen. Bochten, loopings, over de grond scheren onder alle omstandigheden en op elk terrein. Wanneer je liever wat nog even op een rustigere manier? Dan raden wij je aan om een matrasvlieger te nemen. Hiermee is het vliegeren wat makkelijker doordat de vlieger minder snel reageert op jouw bewegingen.

Let op: wij adviseren te vliegeren op een plek zonder huizen, bomen of andere obstakels. Een grasveld of strand is een uitstekende plek om te vliegeren.

Specificaties
Artikelnummer422552
Merk

Productafmeting

Materiaal

Vliegerlijn lengte

2×30 meter

Vliegerlijn sterkte

20 kg

Vliegerlijn materiaal

Polyester (gedraaid)

Vliegerstok materiaal

Fiberglass

Stokdiameter

4 mm

Vorm

Kleur

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.