Gratis verzending
Gre

Summer Fun winterafdekzeil 350 cm

54.99

Morgen in huis?
Bestel binnen

Gre - Summer Fun winterafdekzeil 350 cm

Wanneer je een mooi groot zwembad in de tuin hebt staan is het onderhouden ervan erg belangrijk. Als je een zwembad van zulke kwaliteit aanschaft wil je er namelijk wel jarenlang plezier van hebben. Het Summer Fun winterafdekzeil 350 cm is dan ook essentieel om jouw zwembad winters lang in de tuin te laten staan.

Met het winterafdekzeil overwintert je zwembad zonder enkel probleem. Het afdekzeil span je over het gehele zwembad heen waardoor er geen vuil uit de lucht zoals bladeren in je zwembad terecht kan komen. Het afdekzeil bevestig je eenvoudig op je zwembad met behulp van een kabel en een spanschroef die je bij het afdekzeil geleverd krijgt. Wij raden wel aan om een bal of iets dergelijks onder het afdekzeil te leggen. Hierdoor voorkom je dat het zeil doorzakt bij hevige regenval. Het water kan door het object namelijk gemakkelijk van het zeil af lopen.

Het Summer Fun winterafdekzeil 350 cm past op het Gre zwembad Atlantis 360×132 cm, Gre zwembad Kea 350×120 cm, Blue Bay zwembad Guernsey 360×120 cm en het Bestway zwembad Hydrium 360×120 cm. Het winterafdekzeil is groter dan de afmeting van het zwembad zelf zodat hij er goed overheen kan vallen. Het ronde afdekzeil heeft namelijk een diameter van 460 cm wat groter is dan de grootte van het zwembad.

Specificaties
Artikelnummer 7025039030
Gewicht 2 kg
Verpakkingsmaat 55 × 44 × 6 cm
Merk

Productafmeting

Vorm

Kleur

Materiaal

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-