Gratis verzending
Summer Fun

Summer Fun winterafdekzeil 800×470 cm

149.00

Morgen in huis?
Bestel binnen

Summer Fun - Summer Fun winterafdekzeil 800×470 cm

Wanneer je een mooi groot zwembad in de tuin hebt staan is het onderhouden ervan erg belangrijk. Als je een zwembad van zulke kwaliteit aanschaft wil je er namelijk wel jarenlang plezier van hebben. Het Summer Fun winterafdekzeil 800×470 cm is dan ook essentieel om jouw zwembad winters lang in de tuin te laten staan.

Met het winterafdekzeil overwintert je zwembad zonder enkel probleem. Het afdekzeil span je over het gehele zwembad heen waardoor er geen vuil uit de lucht zoals bladeren in je zwembad terecht kan komen. Het afdekzeil bevestig je eenvoudig op je zwembad met behulp van een kabel en een spanschroef die je bij het afdekzeil geleverd krijgt. Wij raden wel aan om een bal of iets dergelijks onder het afdekzeil te leggen. Hierdoor voorkom je dat het zeil doorzakt bij hevige regenval. Het water kan door het object namelijk gemakkelijk van het zeil af lopen.

Het Summer Fun winterafdekzeil 800×470 cm past op het Gre zwembad Atlantis 800x470x132 cm. Het winterafdekzeil zelf is groter dan de afmeting van het zwembad zelf zodat hij er goed overheen kan vallen. Het ovalen afdekzeil is namelijk 920×540 cm groot wat net een tikkeltje groter is dan het zwembad zelf.

Specificaties
Artikelnummer 7,03E+09
Gewicht 8.5 kg
Verpakkingsmaat 55 × 44 × 12 cm
Merk

Productafmeting

Vorm

Kleur

Materiaal

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-