Gratis verzending
Summer Fun

Summer Fun zomerafdekzeil 800×470 cm

139.00

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Summer Fun - Summer Fun zomerafdekzeil 800×470 cm

Als je dan eindelijk een mooi groot zwembad in de tuin hebt staan wil je hem natuurlijk wel goed onderhouden. Door middel van hem goed te onderhouden verleng je de levensduur van je zwembad(water) en heb je er een stuk langer plezier van. Voor het juist onderhouden van je zwembad is het van belang dat je een goed afdekzeil hebt. Het Summer Fun zomerafdekzeil 800×470 cm is een speciaal afdekzeil voor de zomer.

Het afdekzeil beschermt in eerste instantie het zwemwater tegen vuil van buitenaf. Insecten en blaadjes krijgen door het afdekzeil geen kans om het water te vervuilen. Hierdoor blijft de waterkwaliteit beter op niveau en kan je langer genieten van schoon zwemwater. Een ander voordeel van dit afdekzeil is dat de watertemperatuur sneller omhoog gaat en beter op niveau blijft. Hierdoor heb je elk jaar tot wel 2 maanden langer plezier van je zwembad. Er wordt bij het Summer Fun zomerafdekzeil 800×470 cm namelijk gebruik gemaakt van noppenfolie technologie. Hierdoor gaat de temperatuur van het zwemwater sneller omhoog en blijft de warmte beter behouden. Zodra de zon begint te schijnen wordt de lucht in de noppen opgewarmd welke de warmte doorgeven aan het zwemwater. Daarnaast kan de warmte van het zwembadwater minder snel verdampen en wordt de warmte beter vastgehouden.

Het Summer Fun zomerafdekzeil 800×470 cm past op het Gre zwembad Atlantis 800x470x132 cm. De afmeting van het zomerafdekzeil is 792×416 cm en heeft een ovalen vorm. Het zomerzeil heeft een dikte van 230 micron. Een zomerafdekzeil dient altijd iets kleiner te zijn dan de afmetingen van het zwembad zodat het overtollige water aan de zijkanten afgevoerd kan worden.

Specificaties
Artikelnummer 7025037131
Gewicht 6.2 kg
Verpakkingsmaat 50 × 40 × 58 cm
Merk

Productafmeting

Dikte

230 micron

Vorm

Kleur

Materiaal

Anderen bekeken ook:

€5,- korting op je bestelling?

Schrijf je in en ontvang direct €5,- korting op je bestelling.
*Minimaal bestelbedrag €50,-