conquerair Vlieger Unicorn 115 cm

7.99

Sale
-20%

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

conquerair - Vlieger Unicorn 115 cm

Unicorns zijn al jaren populair bij (met name) de meiden. De vlieger unicorn zal dan ook zeker in de smaak vallen. Wil jij dus wat quality time doorbrengen met je kinderen dan kun je gezamenlijk gaan vliegeren. Je hebt er niet veel voor nodig en het is makkelijk om te doen. Voor deze vlieger heb je minimaal windkracht 2 nodig. Aangezien het in Nederland meestal waait kun je vaak gebruik maken van je vlieger. De vlieger unicorn heeft een spanwijdte van 115 cm en is inclusief staart 205 cm lang. Met deze sterke vlieger kun jij samen met je kind vele uren ontspannen vliegeren.

De vlieger unicorn is van het merk Conquerair. Al jaren staan zij bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardig vliegers. Het zit hem dan vooral in de gebruikte materialen, afwerking en assemblage. De vliegers worden nauwkeurig geproduceerd en de lijnen zitten zo dat jij deze zelf niet meer bij hoeft te stellen. Voor vliegers met 1 lijn is dit minder belangrijk, maar bij stuntvliegers is het van essentieel belang dat de lijnen juist geproduceerd en bevestigd zijn. Anders eindigt je looping met een harde klap op de grond omdat deze niet juist reageert op jouw aansturen. Eenlijnsvliegers worden veelal gekocht door gezinnen met kinderen, terwijl de jongeren en ouderen sneller kiezen voor een stunt- of matrasvlieger.

Door het vlakke landschap is Nederland een uitstekend land om te vliegeren. Waar je vliegers het meeste tegen komt op het strand, kun je ook op een veldje in de woonwijk je vlieger oplaten. Er is dus altijd wel ergens ruimte om te vliegeren.

Specificaties
Artikelnummer422521
Gewicht0.14 kg
Verpakkingsmaat73 × 11 × 3 cm
Productafmeting

Leeftijdscategorie

Merk

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.