Duiken & Snorkelen

1–12 van in totaal 39 producten

Ontdek de onderwaterwereld

De onderwaterwereld is fascinerend! Ga jij op vakantie naar een tropisch oord of blijf je lekker in Nederland? Wanneer jij je duikbril op zet en het water in gaat kom je in een compleet andere wereld terecht. Zie de vissen zwemmen, de krabbetjes lopen of de scholletjes wegduiken in het zand. Bij Summertoys.nl vind je diverse duikartikelen voor kinderen en volwassenen. Dus wacht niet te lang en ontek de wondere wereld onderwater deze zomer!

Van Chloorbrillen tot duikmaskers

Bij ons vind je chloorbrillen, snorkels en duikmaskers van Intex en Bestway. Een duikbril zorgt er voor dat je geen last van rode ogen krijgt wanneer je in een zwembad duikt. Je ogen worden dan beschermd tegen het water. De chloorbrillen sluiten je ogen goed af en hebben een verstelbare hoofdband voor de meest ideale pasvorm. Zijn jouw kinderen tijdens de zomer niet uit het water te krijgen? Zorg dan dat ze een goede duikbril speciaal voor kinderen dragen. In een keer klaar zijn voor jouw onderwateravontuur? Ga dan voor een complete snorkelset, deze bestaat uit een snorkel, duikbril en flippers. Hiermee ontdek je zonder moeite de onderwaterwereld.

Duikspeelgoed voor in het zwembad

Ook hebben we waterspeelgoed voor extra speelplezier. Bekijk bijvoorbeeld eens de neopreen opduik stokjes. Je gooit ze in het water en ze zakken vanzelf naar de bodem. Zet je duikbril op en duik er achteraan. Door de zwembril kun jij je ogen open houden, waardoor je de opduik artikelen goed ziet liggen en er doelgericht naar toe kan zwemmen. Duik jij ze weer op? Deze opduikstokjes zijn ook een uitstekend hulpmiddel om kinderen te leren om onderwater te zwemmen.

Duikartikelen kopen?

Voor al je duikartikelen van een duikbril en snorkel tot waterspeelgoed zit je goed bij Summertoys.nl. Bekijk al onze duikartikelen in onze webshop en bestel vandaag nog jouw set online! Zodat jij deze zomer ook de onderwaterwereld kan ontdekken! Mocht je vragen hebben over een van onze duikartikelen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!