opblaas roeiboot

1–12 van in totaal 21 producten

Opblaas roeiboot

Varen is één van die zomerse activiteiten die nooit gaat vervelen. Met een beetje goed weer kun je heerlijk het water op met een opblaas roeiboot van Summertoys. Je kan de opblaasbare boot meenemen naar een mooi stukje natuur in de buurt, of naar de zwemplas. Ook je eigen woonwijk ziet er vanaf het water heel anders uit dan je gewend bent, super leuk!

De oranje opblaasboot

Je hebt deze opblaasboot vast wel een keer voorbij zien komen in de buurt, op de camping of misschien wel zelf gehad; de oranje Explorer Pro van Intex! Deze mateloos populaire boot is al jaren een veel gezien product in de zomer. De robuuste roeibootjes zijn opvallend en herkenbaar door de typerende oranje kleur met zwart/gele streep op de zijkant. Maar wist je dat de boot in meerdere varianten is uitgevoerd?

De oranje roeiboot is namelijk in Explorer pro 50, Explorer Pro 100 en Explorer Pro 200 verkrijgbaar. Deze boten variëren in omvang. Zo is de Explorer Pro 50 de kleine opblaasboot. De 1-persoonsboot is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is te gebruiken met een belasting van maximaal 40kg.

De Explorer Pro 100 is ook een 1-persoons opblaas boot. Deze kan echter een belasting tot wel 80kg aan! Daarmee is deze boot dus uitermate geschikt voor een groter kind.

Tot slot is de Explorer Pro 200 de grootste opblaasroeiboot in de Explorer-lijn. Deze roeiboot is geschikt voor twee personen. De maximale belasting is hierbij 120kg. Dus wil je samen met je kind het water op, is dit de boot die je zoekt!

Grote, stevige opblaasroeiboot

Naast de ‘standaard’ Challenger hebben wij ook de opvolgers van deze serie in het assortiment opgenomen. Deze blauwe opblaasboten zijn robuuster, groter en worden geleverd in een set (inclusief peddels en pomp). De challenger 2 en challenger 3 bieden namelijk plek aan twee of zelfs drie volwassen personen!

Tot slot de absolute topper uit ons assortiment: De Intex Seahawk 4. Deze opblaasbare roeiboot is namelijk voorzien van veel gemak. De boot is lekker royaal, waardoor er tot wel 4 personen tegelijk op kunnen. Daarnaast is de boot uitgerust met hengelstandaards en is daarmee dus ook te gebruiken als opblaasbare vissersboot.