peddels

Toon alle 5 resultaten

Pompen en peddels

Om het vaarplezier nog aangenamer te maken en/of de voorbereiding zo comfortabel mogelijk te maken hebben we bij Summertoys een assortiment met peddels en pompen. Met deze accessoires ben je helemaal voorbereid op een dagje varen met je opblaasbare boot en kun je comfortabel het water op. Heb je ook nog geen opblaasboot? Kijk dan bij ons assortiment roeiboten of kajaks ,want bij een aantal boten zitten er peddels en een pomp inbegrepen in de set!

Opblaasboot peddels

Om vooruit te komen in je opblaasboot heb je peddels nodig. De opblaasbare boten zijn niet altijd inclusief peddels, deze moet je er dus bij halen. Voor kinderen is het enorm leuk om zelfstandig het water op te gaan, mits dit verantwoord is. Met de opblaasboten is het dan wel leuk om echt te kunnen varen, daarom adviseren wij dan ook peddels aan te schaffen.

Peddels van verschillend materiaal

De kunststof peddels zijn voor de Explorer Pro boten ideaal. De peddelset is makkelijk te herkennen door de gele kleur. De set is gemakkelijk in en uit elkaar te zetten zodat ze makkelijk en snel mee te nemen of op te bergen zijn

De aluminium peddels worden aangeraden bij de grotere boten zoals de Challenger of Seahawk. De peddels zijn zeer sterk en door het gebruik van aluminium ook licht. De twee losse peddels kunnen daarnaast ook samengevoegd worden. Hierdoor zijn ze ook te gebruiken voor een kajak. De peddels zijn makkelijk in en uit elkaar te zetten.

Boot met opblaaspomp

Het opblazen van een boot kan heel wat werk kosten. Gelukkig maakt de Intex Double Quick III het opblazen van je opblaasbare boot tot een makkelijk klusje. De Double Quick III is namelijk altijd voorzien van het juiste mondstuk en is daarmee voor alle opblaasartikelen te gebruiken. Daarnaast kan de pomp tijdens de opgaande en neergaande beweging lucht pompen, dus dat gaat dubbel zo snel. Voor meer pompen en (uitgebreidere) informatie kijk je bij de categorie pompen.