Bestway Zomerkleed solar ø 366 cm

17.99

Sale
-10%

Uitverkocht

vóór 12:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven 50,-
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Uitstekende service

Bestway - Zomerkleed solar ø 366 cm

Het zomerkleed solar ø 366 cm is geschikt voor ronde framebaden of zwembaden met een opblaasbare rand van 366 of 396 cm. Dit kleed drijft op het water en dient iets kleiner te zijn dan de afmeting van het zwembad. Dit is om overtollig water af te voeren. Dit zomerkleed houdt de warmte van het water vast en gaat vervuiling van het water tegen. De folie zorgt er zelfs voor dat de zon het water net iets sneller verwarmd. Je moet er vanuit gaan dat dit zomerkleed 1 jaar mee gaat en je deze dan weg kan gooien. Opbergen kan alleen wanneer deze volledig droog is en in huis of een geïsoleerde ruimte bewaard kan worden.

Wil je dat je zwembadwater sneller opgewarmd wordt? Dan kun je tussen je filterpomp en het zwembad één of meerdere solar panelen neerleggen. Hier stroomt het water doorheen dat via je filterpomp terug het zwembad in gepompt wordt. De zon zorgt er voor dat het water in het paneel opgewarmd wordt voordat het terug het zwembad in gepompt wordt. Het zomerkleed solar ø 366 cm zorgt er vervolgens voor dat het warmte vast gehouden wordt. Zeker in het voor- en najaar wanneer de nachten weer kouder worden is het prettig dat de temperatuur van het water niet te veel afneemt.

Heb jij een zwembad met een andere afmeting of heb je liever een afdekzeil, dan vind je hier al onze zwembad afdekzeilen.

Specificaties
Artikelnummer58242
Gewicht0.95 kg
Verpakkingsmaat58 × 38 × 16 cm
Productafmeting

Kleur

Merk

Anderen bekeken ook:
1

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.