Schottenbaden

Toon alle 6 resultaten

Schottenbaden

Het schottenbad, ook wel bekend als opzetzwembad is van steviger dan een opblaasbaar bad. Een schotten zwembad is dus ook zeer geschikt om snel af en toe af te koelen op een warme zomerdag. Een schottenbad is duurzamer en betrouwbaarder op langere termijn. Zo gaat het bad minder snel lek en is het beter bestand tegen het opruimen gedurende de rest van het jaar.

Schottenbad zwembad

Schottenbad bestaan uit één geheel en je hoeft het bad niet in elkaar te zetten of op te blazen. Je klapt dit bad eenvoudig uit! De schottenbaden zijn rond en voorzien van leuke print, of met een transparante zijkant, waardoor je kinderen extra goed in de gaten kan houden. Wij hebben schottenbaden met verschillende diameters, waaronder van 122 cm, 152 cm, 183 cm en 244 cm. Voldoende ruimte dus om met meerderen in dit zwembad te spelen!

Speciaal voor jonge kinderen hebben wij een schottenbad met een lagere rand zodat ook zij gemakkelijk in en uit kunnen stappen. Zonder over de rand te stuikelen of de rand te buigen met hun gewicht als ze eroverheen willen stappen.

Schotten opzetzwembad

Een schottenbad is handig in gebruik. Het bad hoeft alleen gevuld te worden en is daarna klaar voor gebruik! Het bad bestaat uit één geheel en hoeft niet opgeblazen te worden. Hierdoor zijn schottenbaden minder kwetsbaar voor scherpe voorwerpen en/of (nagels van) huisdieren. Wel dienen ook deze zwembaden op een geschikte ondervloer geplaatst te worden, denk hierbij aan gras of zwembadtegels. Zodat ook de onderkant van het zwembad heel blijft.

Schottenbad kopen?

Een eenvoudig op te zetten schotten opzetwembad kopen? Summertoys heeft voldoende keuze zodat ook jij deze zomer gemakkelijk en snel kan afkoelen in een zwembad. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een van deze zwembaden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!