Bestway Zwemvest kind 1-3 jaar

14.99

vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bestway - Zwemvest kind 1-3 jaar

Wanneer je kindje nog niet kan zwemmen maar wel mee het water op gaat is zijn of haar veiligheid super belangrijk. Daarom is het essentieel dat ze een reddingsvestje dragen om ongelukken te voorkomen. Het zwemvest kind 1-3 jaar van Bestway is een uitstekend geschikt reddingsvest dat je kan gebruiken voor jou (klein)kindje.

Het zwemvest is te verkrijgen in een tweetal designs. Beide designs zijn in opvallende kleuren We hebben namelijk zowel een oranje als een roze/blauw variant design van het reddingsvest. Het zwemvest kind is gemaakt van comfortabel polyester zodat hij fijn zit en in het reddingsvestje zijn foam pads ingenaaid. Het zwemvest heeft een gesp en een kruisband die verstelbaar is. Hiermee kunnen kinderen de vestjes goed strak aantrekken wat belangrijk is voor de veiligheid. Verder heeft het reddingsvest een rits die duurzaam is en een auto-lock systeem waardoor die niet zomaar af kan gaan. Aan het einde van de rits zit tevens nog extra bescherming voor de veiligheid.

Het zwemvest kind 1-3 jaar is geschikt voor kinderen met een gewicht van 11-18 kg. Is je kindje net iets ouder of wat zwaarder dan 18 kg dan hebben wij het zwemvest kind 3-6 jaar in ons assortiment zitten. Dat zwemvest is geschikt voor kinderen die die tussen de 18 kg en 30 kg wegen.

Specificaties
Artikelnummer 32176
Gewicht 0.16 kg
Verpakkingsmaat 26 × 34 × 7 cm
Merk

Kleur

,

Materiaal

Leeftijdscategorie

Maximaal gewicht

11-18 kg

Anderen bekeken ook: