Aanbiedingen

1–12 van in totaal 154 producten

Aanbiedingen Summertoys.nl

Summertoys.nl heeft voor kinderen en volwassenen de leukste aanbiedingen voor de zomer. Om deze zomer te genieten van jouw opblaasartikel, zwembad of ander speelgoed is het voor elke portemonnee mogelijk om een artikel aan te schaffen. Zo maken wij de zomer voor écht iedereen leuk. Of je nou thuis blijft of een tropische bestemming opzoekt.

Daarvoor hebben wij bijvoorbeeld onze speciale aanbiedingen. Op verschillende artikelen krijgt u tot wel 40% korting of een 2+1 gratis actie! Daarnaast prijzen wij geregeld producten af, gewoon, omdat het kan!

Wij Nederlanders houden nou eenmaal van korting. Van op=op-acties tot speciale weekend deals: Summertoys heeft het! Als echt Nederlands bedrijf houden wij er dus ook van om onze klanten te voorzien van de beste prijzen. Samen maken we de zomer leuker, relaxter en kleurrijker!

Scherpe prijzen

Ondanks dat onze artikelen altijd scherp geprijsd zijn, stunten wij met extra kortingen. Dus bent u opzoek naar extra scherp geprijsde zwembaden, opblaasartikelen of accessoires; Summertoys biedt gedurende het hele jaar geselecteerde artikelen met fantastische korting!

De zomervakantie is al duur genoeg, dus denken wij van Summertoys graag met je mee! Als je op vakantie gaat en lekker geniet van het weer kan een luchtbed net dat extra vakantiegevoel met zich mee brengen. Bij Summertoys is deze ook nog super voordelig geprijsd!

Tijdelijke acties

Onze aanbiedingen zijn dynamisch en verschillen van soms per week. Na het zomerseizoen is er een outlet verkoop van opblaasartikelen en andere spellen. Zorg daarom dat je onze website goed in de gaten houdt, want de acties veranderen regelmatig en worden dan ook goed verkocht. Niet dagelijks actief op onze website, lees dan hieronder.

Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van onze kortingen en ander voordeel? Zorg dan dat u bent ingeschreven op onze nieuwsbrief, zie de groene balk links. Dan blijft u direct op de hoogte van al onze acties!